25 / 04 / 2024

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.



Körfez'in yeni Hayvan Pazarı için çalışma sürüyor Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'ne kurulacak olan ve kısa bir süre önce yapımına başlanan Modern Kurban Pazarı Alanı'nda incelemelerde bulundu. İlimtepe Bölgesi'nde 25-30 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan Modern Kurban Pazarı Alanı'ndaki çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kısa bir süre önce yapımına başlanan Kurban Pazarı inşaat alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı. 


Yavuz Sultan Selim Mahallesi  TOKİ  mevkiinde geçmişte kumlan ve sıkıntı çekilen pazar yerinin değiştirilmesi kararı aldıklarını belirten Başkan Baran, "Bu yeni yerde herkes alışverişini daha rahat yapabilecek" dedi. 


İlimtepe Bölgesi'nde, 30 dönümlük bir alan üzerine en az 250 çadırın kurulabileceği şekilde planlanarak yapımı başlatılan hayvan pazarının, kurban bayramının Eylül ayı başında bitirilmesi ve açılması planlanıyor. 


Özgür Kocaeli


Geri Dön