27 / 04 / 2024

Kocaeli İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi!

Kocaeli İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi!

Kocaeli İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Koordinasyon sağlamayı amaçlayan toplantı kapsamında Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 2013 yılındaki faaliyetlerle ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı müdürlükler tarafından iki haftada bir düzenlenen koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Müdürlükler arasında bilgi ve koordinasyonu sağlamayı amaçlayan toplantı kapsamında Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 2013 yılındaki faaliyetlerle ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.


 


YETKİ VE SORUMLULUKLAR ELE ALINDI


Toplantıda Büyükşehir Meclisi’nin 14 Şubat 2013 tarih ve 61 sayılı kararı ile kabul edilen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin 6. maddesi kapsamında tanımlanmış olan Şehir Planlama Şube Müdürlüğü’nün görev, yetki ve sorumluluklarına değinildi. Müdürlüğe bağlı Nazım Plan Yapım Şefliği ve Plan Yapım Şefliği’nin 2013 yılı içerisinde yaptığı işlerden örnekler sunuldu. Şefliğin yapmakla yükümlü olduğu işler de ele alındı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön