24 / 04 / 2024

Kocaeli İnönü Caddesi’ne 3 bin ton asfalt!

Kocaeli İnönü Caddesi’ne 3 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor. Asfalt çalışması trafiğin aksamaması için gece 24.00-06.00 saatleri arasında yapılıyor. Çalışmalarda 3 bin ton asfalt atılacak.


16 İŞ MAKİNASI 22 KAMYON


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının, İnönü Caddesi’nin ömrünü yitirmiş ve yıpranmış yollarını daha modern hale getirmek amacıyla başlattığı asfalt çalışmaları sürüyor. Her gece saat 24.00’ten itibaren başlanan çalışmalarda 3 bin ton asfalt kullanılacak. Asfalt çalışmalarında 16 iş makinası ve 22 kamyon kullanılırken 65 personel görev alıyor.


ETAPLAR HALİNDE İŞLİYOR


Çalışmalar her gece etaplar halinde yürütülüyor. Önce yaşlanmış yollar kazınıyor, ardından asfalt atımı gerçekleştiriliyor. Öte yandan vatandaşların sorun yaşamaması için gece yürütülen çalışmalarda alternatif güzergahlar da oluşturuldu. Bunun için çalışma yapılan saatlerde araç trafiği Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinden Kuzey Yan Yola bağlanarak gerçekleşecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön