25 / 04 / 2024

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele kalıcı konutlarında yer alan iş merkezini İmam Hatip Ortaokulu’na çevirerek eğitime kazandırdı. Daha önce atıl halde bulunan iş merkezi bir dizi tadilat çalışmasının ardından eğitime hazır hale getirildi. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip. Yenileme çalışmaları kapsamında binadaki mevcut zemin mozaiklerinin temizlendi, duvarlar kırılarak sınıf mahalleri oluşturuldu, kapı pencere doğramaları yenilenen yapının sıva ve boyaları yapılarak yetersiz olan tuvaletlere ekler yapıldı. Doğalgazlı kalorifer tesisatı, sıhhi tesisat, sıcak su tesisatı yeniden projelendirildiği çalışmada ayrıca yangın tesisatı revize edilerek elektrik tesisatı ve bina içi tüm armatürler yenilendi.



Hürriyet 


Geri Dön