16 / 04 / 2024

Kocaeli Kent Konut Ayışığı Konutları’nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Kent Konut Ayışığı Konutları’nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kent Konut’ un yapacağı Ayışığı Konutları’ nın ihalesi Kent Konut binasında gerçekleştirildi...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kent Konut’un yapacağı Ayışığı Konutları’nın ihalesi, Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Kent Konut binasında gerçekleştirildi. Yuvam Akarca’da başlayacak inşaat, Yıldız Konutları’nın hemen yanında, Mopaş Alışveriş Merkezi’nin ise hemen önünde bulunuyor. Kente yeni bir soluk kazandıracak projede 4 farklı konut tipi bulunacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapılacak Ayışığı Konutları’nda 34 adet daire bulunacak. Proje içerisinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks olmak üzere 4 farklı konut tipi yer alacak. Konutlarda çocuk oyun alanı ve açık otopark da bulunacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut binasında gerçekleştirilen ihaleye iki firma teklif verdi. En yüksek teklif 5 milyon 950 bin TL ile Gelişim Yapı’dan, en düşük teklif ise 5 milyon 752 bin TL ile Şifa İnşaat’tan geldi.



Mavi Kocaeli


Geri Dön