26 / 04 / 2024

Kocaeli Kışladüzü Mahallesi'ne baz istasyonu kuruldu!

Kocaeli Kışladüzü Mahallesi'ne baz istasyonu kuruldu!

Kocaeli Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, sabah erken saatlerde kuruldu.



Vatandaşa rağmen baz istasyonu kuruldu Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, halka rağmen sabah erken saatlerde kuruldu ve yerine monte edildi. 


Ülkenin darbe girişimi ve sonrasında gelen gözaltılar, tutuklamalarla meşgul olduğu, sokağa çıkarken bile düşündüğü ortamı değerlendiren iletişim firması görevlileri, hiçbir engellenme ile karşılaşmadan sabah erken saatlerde gelerek baz istasyonunu yerine monte etti. 


Kaışladüzü Mahallesi Nato Caddesi'nde, Körfez Belediyesi'ne ait arsaya, başkan onayıyla kurulan baz istasyonu, sağlık ocağına yaklaşık 1 50 metre, okula ise 50 metre yakınlıkta olduğu gerekçesiyle istenmiyordu. 


Konuyu başından beri takip eden Hereke Derneği Başkanı Hayri Altınok, baz istasyonunun kamuflaj yapılarak yerine konulduğunu belirterek, "Yansıtıcı adıyla yerine koydukları ve resmen baz istasyonu olan sistemi, mahallenin adının yazılı olduğu bir tabela kamuflajıyla kurdular. Halk, yaşanan olayların şokundan ve korkusundan kurtulamadığı için kimse de çıkıp engel olmaya kalkışmadı. Darbe sonrasında mahallemize yapılan ilk icraat baz istasyonu kurulması oldu" dedi. 




Bizim Kocaeli

 



Geri Dön