26 / 04 / 2024

Kocaeli Lastik-İş Otel'in yüzde 70'i tamamlandı!

Kocaeli Lastik-İş Otel'in yüzde 70'i tamamlandı!

Lastik-İş Sendikası tarafından Başiskele sahilde yapılan 5 yıldızlı otelin inşaatının yüzde 70’i bitti. Yerin 14 metre altında yapılan 3 kat bodrumun üzerine 6 kat daha inşa edilecek.



Lastik-İş Sendikası tarafından Başiskele’de yapı başlayan 5 yıldızlı otel inşaatı hızla yükseliyor. Selman Yıldırım’ın sahibi olduğu BBS Proje şirketi tarafından yapılan otelin kaba inşaatının yüzde 70’i bitti. 3 kat bodrumun üzerine 6 kat olarak inşa edilen otel 2016 yılının yaz aylarında bitirilmesi planlanıyor. 260 fore kazık çakılan alanda yerin altında 3 bodrumun inşası bitirildi. Bodrumların üzerine yapılan 7 katın 4 katının kaba inşaatı da yükseliyor.


EN LÜKS OTEL OLACAK


Lastik-İş Senikası’nın İzmit’e yaptığı sosyal tesisler ve Başiskele’deki kafeteryanın ardından başlattığı 5 yıldızlı otel inşaatı devam ediyor. Kocaeli’nin en lüks otellerinden biri olması planlanan Lastik-İş Otel’inin kaba inşaatını yüzde 70’i bitti. Sendika üyelerinin ve Kocaeli’ye gelen sanayicilerin, turistlerin tercihi haline gelmesi beklenen oda 120 yataklı. İçinde 1200 kişilik konferans salonun olduğu otelde 6 toplantı salonu, cafe ve restoranlar, yarı olimpik yüzme havuzu da olacak.



YERİN 14 METRE ALTINA İNDİLER


Spa Merkezi, hamam, spor alanının olacağı otelin şu anda inşaatında 90 işçi çalışmakta. İnşaatın temelinde 260 fore kazık çakıldıktan sonra yerin 14 metre altında 3 kat bodrum yapıldı. İnşaat sorumluları yerin altında yaptıkları katlarda zemin ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını belirtti. 3 bodrum katın üzerine 6 kat olarak inşa edilecek olan otel 2016 yılının yaz aylarında teslim edilecek.


Demokrat Kocaeli


Geri Dön