28 / 03 / 2024

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu caddesi yenilenecek!

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu caddesi yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi. Hizmet Binası İhale salonunda yapılan ihaleye 5 firma teklif verdi



45 BİN TON ASFALT


Proje kapsamında Çayırova Şekerpınar Kavşağı ile imalatı devam eden TEM Otoyolu Organize Sanayi Köprülü Kavşağı arasında bulunan 2200 metre uzunluğundaki yolun altyapı, üstyapı, sanat yapısı, yatay ve düşey trafik işaretlemeleri, Oto korkuluk, tretuvar ile elektrik imalatları gerçekleştirilecek. Toplamda 33-44 m arasında değişken genişliğe sahip 2x2 bölünmüş yol ve yan yollar yapılacak. İhale çerçevesinde 45.000 Ton Asfalt Serimi, 6600 Mt Yağmursuyu Hattı, 2500 Mt Kanalizasyon hattı yapılacak.



5 FİRMA KATILDI


Çayırova İlçesi’nde yapılacak yol yapım ihalesine 5 firma teklif verdi. En yüksek teklif Simge Madencilik tarafından 17 milyon 633 bin TL ile verilirken en düşük teklif “15 milyon 338 bin TL ile Kibsaş Karadeniz İnşaat tarafından verildi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 400 takvim günü’nde işi teslim edecek.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Marmara Gebze Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi. Hizmet Binası İhale salonunda yapılan ihaleye 5 firma Kanalizasyon hattı yapılacak. 


Çayırova'da yapılacak yol yapım ihalesine 5 firma teklif verdi. En yüksek teklif Simge Madencilik tarafından 17 milyon 633 bin TL ile verilirken en düşük teklif 15 milyon 338 bin TL ile Kibsaş Karadeniz İnşaat tarafından verildi.  İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 400 takvim gününde işi teslim edecek. İhalede teklif veren firmalar şöyle; Fıratoğlu İnşaat 16 milyon 660 bin TL, Yağışan İnşaat 16 milyon 983 bin TL, Simge Madencilik 17 milyon 633 bin TL, Kibsaş Karadeniz İnşaat 15 milyon 338 bin TL, Ayhanlar Yol Asfalt A.Ş 15 milyon 584 bin TL. 


Marmara Gebze


Geri Dön