19 / 04 / 2024

Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.



Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu,  TOKİ  Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Bakan Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli'deki yatırımlar görüşüldü. Toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı ibrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Ilyas Şeker, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç katıldı. 



SOSYAL PROJELER ELE ALINDI

Bakanlık toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede TOKİ'nin Kocaeli'de yapacağı okul, eğitim ve spor alanları ile kültür merkezleri gibi sosyal projelerin yanı sıra konut projeleri de ele alındı. Projelerin değerlendirildiği görüşmede öncelik verilecek projeler belirlendi. Devam eden projeler konusunda da bilgilendirme yapıldı. Öte yandan Kocaeli'deki ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı. Bakan Işık başkanlığındaki toplantıda önemli kararlar alırken yapımına karar verilen projelerin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi. 


Kocaeli Manşet 


Geri Dön