19 / 04 / 2024

Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül'de açılacak!

Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül'de açılacak!

Kocaeli Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde yeni yaptırılan İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Polis Serdar Gökbayrak isimi verildi. Mahallede ilk İmam Hatip Ortaokulu olan okul Eylül'de hizmete açılacak.



Kocaeli Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde yeni yaptırılan İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Polis Serdar Gökbayrak isimi verildi. Eylül ayında açılacak okulun mahallenin ilk İmam Hatip Ortaokulu olacağı belirtildi. 



 Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül de açılacak!



Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 15 Temmuz gecesi yaşan darbe girişimi sonrası İstanbul'da vatanı için canını veren Derinceli şehit Özel Hareket Polisi Serdar Gökbayrak'ın isminin Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe caddesinde inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokuluna bu ismin verilmesini önerdi.  TOKİ  tarafından yaptırılan Okulun Eylül ayında yeni eğitim öğretime yetiştirilmesi bekleniyor .İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Kara bayır "Vali bey bu konuda isim verilmesini istedi çalışma yapıldı,resmi olarak isim netleşmedi ama Şehit Polisinin ismi bu okula verilecek" dedi. 




Derince Ekspres


Geri Dön