19 / 04 / 2024

Kocaeli Seymen Polis Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Seymen Polis Merkezi inşaatında sona gelindi!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Bahçecik Seymen’de yapımı bitmek üzere olan karakol binasında incelemelerde bulundu. Ayaz, karakol binasının en kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.



Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Bahçecik Seymen’de yapımı bitmek üzere olan karakol binasında incelemelerde bulundu.


İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarına da sürekli destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bu çalışmalar kapsamında Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü Bahçecik Polis Merkezi’nde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Bahçecik Polis Merkezi’nde devam eden çalışmaları İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 350 metrekare kullanım alanına sahip inşaatın tamamlandığında bölge halkının huzur ve güvenliği için hizmet vereceğini belirtti. Ayaz, karakol binasının en kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.


Seymen mahallesi Hürriyet caddesi üzerinde bin 100 metrekare alan içerisine yapımına başlanılan karakol binası 3 kat şeklinde hizmet verecek. İlçenin emniyet asayiş ve güvenlik hizmetlerinin en hızlı şekilde sağlanacağı binanın 1 ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor.


Milliyet


Geri Dön