28 / 03 / 2024

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler devam ediyor!

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent konut’un projelendirdiği Tuana Evleri’nin ön teslimleri B-3 blokta devam ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor. Sorunsuz bir anahtar teslimi yapılabilmesi için ön teslimler titizlikle yapılıyor. Bir yandan dairelerin ön teslimler yapılırken diğer yandan da çevrenin peyzaj düzenlemesi sürüyor.


Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan Kent Konut’un prestij projelerinden olan Tuana Evleri’nin ön teslimleri 6 Temmuz Pazartesi günü C-3 bloktan başlandı. 5 Eylül’e kadar projenin tamamındaki 650 dairenin randevulu ön teslimleri tamamlanacak. B-3 bloktaki dairelerin de ön teslimlerine başlandı. B-3 Bloktaki 55 daire 21- 25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-1/C-2 Bloklar 30 Temmuz -7 Ağustos tarihleri arasında, A-1 Blokta ise 3-8 Ağustos günleri arasında ön teslimler yapılacak.


Tuana Evleri’nde ön teslimat heyecanı yaşayanlardan biri de Kayserili Hamurcu ailesi oldu. Avukat olan İbrahim Hamurcu çocuklarının işi dolayısıyla gezmeye geldiği Kocaeli’den ev sahibi olmak istedi. Ev arayışları sürerken kendisine Tuana Evleri Projesi tavsiye edilen Hamurcu, projeyi beğenerek tüm aile fertleri adına toplam beş adet daire aldığını söyledi. Ön teslimat dolayısıyla dairelerini Kent Konut ve yüklenici firma yetkilileriyle gezen Hamurcu, projeyi beğendiğini ifade etti.

Sosyal tesisi, geniş bir alanı kaplayan süs havuzu, çocuk Oyun alanları, dinlenme alanları, basketbol ve voleybol sahaları ile hem büyükler hem çocuklar için günün yorgunluğundan uzak tatili eve getiren bir ortam sunacak örnek konut projesindeki diğer blokların ön teslimleri de 10 Ağustos ile 5 Eylül tarihleri arasında tamamlanacak.


Milliyet


Geri Dön