26 / 04 / 2024

Kocaeli ve Siirt üniversiteleri akademik personel alacak!

Kocaeli ve Siirt üniversiteleri akademik personel alacak!

Siirt Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne, Kocaeli Üniversitesi de Mühendislik Fakültesinin yapı anabilim dalı için akademik personel alacak.



 

Siirt, İbrahim Çeçen, Ahi Evran ve Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli fakültelerde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanında uzmanlığını almış 1 tabip alımında bulunacak.

Ankara Yurtbeyli Belediye Başkanlığı, mülakatla en az lise, meslek lisesi veya dengi okul mezunu 2 itfaiye eri istihdam edecek. Yurtbeyli Belediye Başkanlığının itfaiye eri alımına ilişkin sınavı, 20 Eylül 2011 tarihinde Belediyede saat 14.00te başlayacak, sözlü mülakat ve dayanıklılık testi olarak gerçekleştirilecek.

Adaylarda 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve 60 taban puan almış olmaları şartı aranacak.

Ayrıca sınavın yapılacağı gün itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak ve itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmakta adaylarda aranacak şartlar arasında yer alıyor.

Başvurular, 15-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında mesai saati sonuna kadar Yurtbeyli Belediye Başkanlığı Muhasebe Memurluğuna şahsen yapılacak.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TABİP ALACAK

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü 1 tabip alacak. Tabip, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun ilgili maddesi uyarınca, başvurular arasından fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanında uzmanlığını almış hekimler arasından değerlendirilip alınacak. Adaylar müracaatlarını, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokuluna yapacak.

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü 1 profesör, 4 doçent ve 11 yardımcı doçent alımında bulunacak. Profesör ve doçent kadroları daimi statüye göre olacak. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran tüm adaylar yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup sınav tarihi daha sonra duyurulacak. Başvurular 15 gün içinde (22 Ağustos 2011) Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen yapılacak.

Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şunlar:

"Fen Edebiyat Fakültesi: Matematik, biyoloji, fizik, Türk Dili ve

Edebiyatı, tarih, antropoloji (1 profesör, 3 doçent, 4 yardımcı doçent)

Eğitim Fakültesi: İlköğretim (1 doçent, 2 yardımcı doçent)

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Uluslararası ilişkiler (1 yardımcı

doçent)

Ziraat Fakültesi: Zootekni, tarla bitkileri (4 yardımcı doçent)"

Ayrıntılı bilgi http:www.ahievran.edu.tr adresinden temin edilebilecek.

SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, Eğitim (eğitim bilimleri), Mühendislik-Mimarlık (kimya mühendisliği), Fen-Edebiyat (fizik-kimya) Fakültesi ile Sağlık Yüksekokulunda istihdam edilmek üzere toplam 7 yardımcı doçent alacak.

Yardımcı doçent adaylarının, üniversitenin yapacağı yabancı dil sınavından en az 100 üzerinden 70 puan almaları şartı aranacak. Dil sınavının tarihi Rektörlük tarafından daha sonra belirlenecek ve duyurusu http://siirt.edu.tr adresinde duyurulacak.

Yardımcı doçent kadrosuna profesör ve doçentler müracaat edemeyecek. Adaylar başvurularını 15 gün içinde şahsen, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne yapacak.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, 1 profesör ve 2 yardımcı doçent alımında bulunacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin siyaset ve sosyal bilimler anabilim dalı için 1 profesör istihdam edilecek. Mühendislik Fakültesinin yapı anabilim dalı için betonarme yapılarda aktif sargılama çalışmaları olan 1 yardımcı doçent, aynı fakültenin geoteknik anabilim dalı içinse enjeksiyon ile zemin iyileştirmesi çalışmaları olan 1 yardımcı doçent alınacak.

Ayrıntılı bilgi, http://perdb.kocaeli.edu.tr/ilan.php adresinden alınabilecek.

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Öte yandan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü, doçent ve yardımcı doçent alacak. Adaylar müracaatlarını 15 gün içinde Rektörlüğe yapacak. Ayrıntılı bilgi, üniversitenin http://www.agri.edu.tr/internet sayfasından temin edilebilecek.

AA

 


Geri Dön