25 / 04 / 2024

Kocaeli Via Life Center hizmete girdi!

Kocaeli Via Life Center hizmete girdi!

Başiskele’de hizmete giren VİA Life Center, yazın bu sıcak günlerinde Kocaelililere havuz keyfi sunuyor. Tesisin deniz manzarası da görenlerin dikkatini çekiyor. VİA Life Center Kafe Restaurant, tüm Kocaelilileri bekliyor.




Başiskele Altınkent Mahallesi’nde yer alan eski Koruma Tesisleri yerinde hizmete giren VİA Life Center Kafe Restaurant, tüm Kocaelilileri bekliyor. Müşterilerine sunduğu farklı hizmet kalitesiyle ön plana çıkan VİA Life Center, açık alanda ve körfez manzarasında düğün, nişan, kına gecesi ve kurumsal şirketler için toplantı yapma olanağı sunuyor. Vatandaşların uğrak yeri olan havuz ve kafe, soğuk ve sıcak içecekler eşliğinde güneşlenme keyfini sunuyor.

 

KENDİ EVİNİZ GİBİ

VİA Life Center’ın işletmecisi Gülçin Yılmaz, “Şehrin karmaşasından uzaklaşmak, yorgunluğunuzu ve iş stresinizi üzerinden atmak istediğiniz zamanlarda vakit geçirebileceğiniz ve körfez manzarasına tam anlamıyla doyabileceğiniz bir mekan burası. Havuz başında keyifli sohbetler yaparken kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz, sessiz, ferah ortamıyla Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini tadabilecek ve misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceksiniz” diyor.

 

ÖZEL GÜNLERİNİZİ HAVUZ BAŞINDA GEÇİRİN

Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile VİA Life Center, bireysel ya da kurumsal organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip bir kuruluş. Havuz başında düğün, nişan, kına, toplantılara ev sahipliği yapan mekan, 500 kişiyi açık alanda, 200 kişiyi ise kapalı alanda ağırlayabiliyor.

 

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI

VİA Life Center, Türk ve dünya mutfağını da müşterilerine sunuyor. Kurum, ızgara çeşitleri (bonfile antrikot, piliç, biftek, kuzu şiş, pirzola, köfte ve karışık ızgara), kahvaltı tabağı, bol çeşitli serpme kahvaltı, salata, meze, börek, tatlı ve sıcak soğuk içeceklerden oluşan geniş bir menü ile hizmet veriyor.



Manşet Kocaeli


Geri Dön