24 / 04 / 2024

Kocaeli VM Medical Park Ağustos'ta açılacak!

Kocaeli VM Medical Park Ağustos'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli'de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane bölgede fark yaratacak.



Türkiye'nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli'de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane; kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle bölgede fark yaratacak. Türkiye'nin ulaşılabilir ve en yaygın hastaneler grubu olan Medical Park, ülkemizin üretim üssü olarak bilinen Kocaelinde VM Medical Park markasıyla faaliyete geçiyor. Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyen VM Medical Park Kocaeli, Ağustos ayı itibariyle hasta kabulüne başlıyor. 


ÇAĞDAŞ BİR HASTANE 

48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet verecek olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli'ye taşıyacak. Dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini ve en iyi hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında bir araya getirecek. 


DÜNYA STANDARTLARI 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesinin hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, uzman ve akademik hekim kadrosu ve sağlık kavramını öne çıkaran vizyonuyla bölge halkı, sağlıkta dünya standardarıyla buluşacak. Lider doktorları, alanında uzman hemşireleri, alt yapı ve teknolojik özellikleriyle hizmet kalitesindeki çıtayı daha da yükselterek fark yaratmaya hazırlanan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, tedavi yaklaşanları kadar misafir hizmetleri CM K ve hasta bakım anlayışıyla da sağlıkta yeni bir dönemi başlatacak. Uluslararası kalitede hizmet verecek olan hastanede; kardiyolojiden ortopediye, ürolojiden tıbbi onkolojiye, nörolojiden plastik rekonstrüktif cerrahiye birçok farklı branş yer alacak.


ÇITA YÜKSELECEK 

'Herkes İçin Ayrıcalıklı Sağlık Hizmeti' sloganıyla yola çıkan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, deneyim ve performanslarıyla öne çıkarken yüksek standartlarıyla da Kocaeli'nde çıtayı yükseltecek. Etkin, sürdürülebilir, dinamik ve takım çalışmasına dayanan işleyiş sistemi ile de sağlıklı bir geleceğin kapılarını aralayacak. SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan, şehre yakın olması açısından da ulaşımda büyük avantaj sağlayacak olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olma hedefiyle sağlıkta yeni bir ekolün öncülüğünü üstlenecek.


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön