25 / 04 / 2024

Kocaeli Yıldız Konutları satılık!

Kocaeli Yıldız Konutları satılık!

Firma: Kent Konut

Proje: Kocaeli Yıldız Konutları

Kocaeli Yıldız Konutları satılık dairelerin fiyatları 277 bin liradan başlıyor. Kocaeli Yıldız Konutları' nın detaylı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje kapsamında 656 adet daire yer alıyor...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan  Kent Konut  A.Ş tarafından inşa edilen Yıldız Konutları projesi Kocaeli Karabaş Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.


30 ticari üniteden meydana gelen  Kocaeli Yıldız Konutları  satılık daire fiyatları 277 bin liradan başlıyor ve de 406 bin liraya kadar çıkıyor. Kocaeli Yıldız Konutları satılık daireleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


15 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Kent Konut Yıldız Konutları'nda yürüyüş alanları, açık / kapalı otopark,dinlenme alanları ve oyun alanları bulunuyor. 


Kocaeli Yıldız Konutları satılık 656 adet daire ve 30 adet işyerinden meydana geliyor. Yıldız Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Kocaeli Yıldız Konutları'nda daire teslimleri hemen yapılıyor.


Kocaeli Yıldız Konutları nerede?

Adres: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ


Kocaeli Yıldız Konutları iletişim!

Telefon : (+90) 262 - 331 07 03 

Web adresi: http://www.kentkonut.com/


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön