26 / 04 / 2024

Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı!

Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı!

Firma: Kent Konut

Proje: Yuvacık Doğa Evleri

Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı 'na göre projedeki konutlar banka kredisine uygun olarak satılıyor. Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri 'nin minimum fiyatı 64 bin liradan başlangıç gösteriyor...




Yuvacık Doğa Evleri 154 konuttan meydana gelecek şekilde  Kent Konut  imzası ile hayata geçirildi. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin mevcut olduğu Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. 


Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı öncesinde proje hakkında bilgilendirelim: Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri 'nde bulunan 2 oda 1 salon daireler 78 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 115 metrekare olarak tasarlanmış durumda. 


Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı!


Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı 'na göre projedeki daireler 64 bin lira ile 119 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı şu şekilde: 


Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı: 

Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı dahilinde projedeki daireler için yüzde 25 oranında peşinat veriliyorve kalan kısım vadelendiriliyor. 


Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri ödeme planı!


Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri 'nin teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlenmiş durumda. Projede çocuk oyun alanı, çardak, açık otopark ve çeşitli sosyal olanaklar mevcut durumda. 


Web adresi: http://www.kentkonut.com.tr/

Telefon : (+90) 262 - 331 07 03 

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön