26 / 04 / 2024

Kocaeli Yuvam41'de son 10 daire fırsatı!

Kocaeli Yuvam41'de son 10 daire fırsatı!

Kocaeli'de Turmaz İnşaat tarafından inşa edilen Yuvam41 Konutları'nda son kalan 10 daire alıcısını bekliyor. Projede toplam 41 adet daire yer alıyor.



Kocaeli'de yepyeni bir konut anlayışı ile muhteşem daireler kazandıran Turmaz İnşaat, Yuvam41 projesinde kalan son 10 dairesiyle şanslı aileleri bekliyor.


Turmaz İnşaat, şehrin en güzide yerlerinden biri olan Yuvam Akarca bölgesinde inşasına geçen yıl başladığı Yuvam41 adlı projesinde artık sona yaklaşıyor. Günümüzün tüm yaşam alanı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan proje, son 10 şanslı aileyi bekliyor. Yeni nesil mimarisi ve estetik tasarımlarıyla kısa sürede şehrin en çok tercih edilen projelerinden biri olan Yuvam41'de muhteşem bir yaşam fırsatını kaçırmayın. 


HER YÖNÜYLE ÇAĞDAŞ 

Yılların getirdiği tecrübe ve birikimiyle Turmaz İnşaat, Kocaeli'ye en iyi şekilde hizmet edecek yeni konut projesini tamamlamak üzere. Yeni bir mimari anlayışla dizayn edilen Yuvam41 Konutları, 2+1 ve 3+1 tam 41 adet daire bulunuyor. Ferah iç mekan tasarımı ve hayatınızı kolaylaştıracak dizaynlarıyla geniş, konforlu daireler size yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çocuklarınızın güvenle oyunlar oynayabileceği, komşularınızla keyifli vakitler geçirebileceğiniz geniş bahçesi, 7/24 özel güvenliğiyle mimari anlayışın zirvesi, Yuvam41 Konutlarıyla son 10 dairesiyle sizleri bekliyor. 



www.yuvam41.com/




Kocaeli Gazetesi



Geri Dön