29 / 03 / 2024

Kocaeli'de Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapılacak!

Kocaeli'de Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapılacak!

Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Üniversitesi ve çeşitli kurumların katılımıyla gerçekleştirilecek




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Üniversitesi ve çeşitli kurumların katılımıyla gerçekleştirilecek çalıştay, Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Meclis Salonu’nda 23 Ekim Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenecek.



UZMAN HOCALARIN SUNUMU


AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Özkan Çoruk, Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Baki Öztürk, İTÜ Bölge ve Şehir Planlama Bölümü’nden Doç. Dr. Seda Kundak, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ersan Koç çalıştayda sunumlarda bulunacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü de faaliyet sunumu gerçekleştirecek.


DEPREM GERÇEĞİ ANLATILACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin deprem gerçeğini tartışmak, farkındalık yaratmak ve 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin üzerinden geçen 15 yılda yapılan çalışmaları anlatmak amacıyla gerçekleştirilen çalıştayın, her yıl Kocaeli Üniversitesi ve ilgili kurumların katılımıyla yapılması planlanıyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön