19 / 04 / 2024

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.




Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı. Sobadan çıktığı iddia edilen yangında, alevleri elleri ile söndürmeye çalışan S.K. isimli işçi yaralandı. İşçiler, yangını kendi çabalarıyla söndüremeyince, alevlerin daha da büyümesi sonrasında durumu itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdiler.


ELLERİ YANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen Körfez itfaiye ekipleri kısa sürede yangın mahalline gelerek alevleri söndürürken, yangın nedeniyle çatısı çöken ev kullanılamaz hale geldi. Öte yandan, ellerinden yaralanan işçi, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Körfez Devlet Hastanesi’ne götürülürken, polis ekiplerinin de yangın ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.



Manşet Kocaeli


Geri Dön