24 / 04 / 2024

Kocaeli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kocaeli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İlçemizin gelmiş geçmiş en büyük projesi olarak gösterilen Kentsel Dönüşümle alakalı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı. Kocaeli'nde çeşitli ilçelerde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.



İlçemizin gelmiş geçmiş en büyük projesi olarak gösterilen kentsel dönüşümle alakalı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de bizzat katıldığı toplantıda Kocaeli'nde çeşitli ilçelerde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi masaya yatırıldı.


Gölcük'te çalışmaları hızla devam eden projeleri hazırlanan Kentsel Dönüşüm; Merkez Mahallesi, Kavaklı Sanayi Çarşısı Bölgesi ve Denizevler Mahallesinde uygulanacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bahar aylarında fiili startı verilmesi beklenen Kentsel Dönüşümle alakalı olarak  Ankara  temaslarını da hızlandırdı. Başkan Ellibeş'in bu ay içerisinde Ankara'ya giderek görüşmelerde bulunması bekleniyor. Gölcük halkı da kentsel dönüşümü büyük bir heyecan ve merakla beklemekte. 


Gölcük Haber Gazetesi


Geri Dön