19 / 04 / 2024

Kocaeli'de Özel Bilgi Küpü Koleji açılıyor!

Kocaeli'de Özel Bilgi Küpü Koleji açılıyor!

Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, eylül ayında Özel Bilgi Küpü Koleji'ni İzmit Yahya Kaptan Mahallesi 'nde açacak. Kolejde öğrenciler için tüm olanaklar düşünülmüş durumda.



Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 12 yıllık deneyimiyle eylül ayında Özel Bilgi Küpü Koleji'ni açıyor. 


İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:8 adresinde, 1 2 yıldan bu yana anaokulu, etüt merkezi ve butik dershane hizmeti veren Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 201 5 Eylül ayında Yenişehir Mahallesi Ateşböceği SokakNo:7 (Otogar Karşısında) tam donanımlı bir kolej açıyor. 


ERKEN KAYIT AVANTAJI 


Kendi deyimleriyle 'Temellerini sevgi, duvarlarını güven, boyasını kalite, donanımını bilgi' ile hazırladıkları 1 2 yıllık deneyimin eseri olan Özel Bilgi Küpü Koleji'nde; anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi verilecek. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında hizmete açılacak olan Özel Bilgi Küpü Koleji için kayıtlar şimdiden başladı. Çocuklarını sağlam temeller atarak iyi bir gelecek hazırlamak isteyen veliler, şimdi başvurarak erken kayıt avantajlarından faydalanabilir. 


KOLEJ DE YOK YOK 


2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacak olan Bilgi Küpü Koleji, 3 bin metrekare kapalı alana sahip ve dört kattan oluşuyor. 

Zemin katında yüzme havuzu, spor salonu, konferans ve yemekhane bölümü, giriş katında anaokulu,!. 

katta ilkokul ve 2. katta ortaokul sınıfları yer alıyor. Ortaokul sınıfları matematik, sosyal bilgiler ve fen bilimleriyle bilişim sınıfları olarak tasarlandı. Okulda öğrencilerin yeteneklerini geliştirebilmeleri için resim atölyesinin yanı sıra müzik sınıfında piyano, keman, gitar gibi çeşitli müzik aletleri de yer alacak. 


ORGANİK TARIM 


Ayrıca Kolej bahçesinde öğrencilerin organik tarım yapabileceği bir alan, hayvan sevgisini kazanabilmeleri için hayvanlar ve çimlendirilmiş alanlar bulunacak. Yine öğrencilerin spor faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için futbol ve basketbol sahasının yanı sıra, öğrencilerin rahatça oynamaları için oyun parkı, satranç sahası güzel havalarda bahçede ders yapmaları için açık amfi bulunuyor. 


HOBİ ÇALIŞMALARI 


Öğrenciler için her şeyin düşünüldüğü kolejde eğitim yılı 6 hafta 6 dönemden yapılıyor. 

Öğrencilere 09.00-16.30 saatleri arasında tam gün eğitim verilirken, çalışan anne babalar içinde kolej 07.30-1 8.30 saatleri arasında açık olup ders sonrası öğretmen gözetiminde öğrencilere ödevleri konusunda ek ve hobi çalışmaları yapılacak. 


PVP EĞİTİM SİSTEMİ 


Dünyada seçkin okullarda uygulanan PVP eğitim sisteminin uygulanacağı okulda, klasik ezberci eğitimden farklı öğrencinin daha aktif olduğu ve araştırmaya yönelten bir eğitim sistemi uygulanacak. Değerler eğitimi anlamında öğrencilerin sağlam karakterli, dürüst, sosyal yanları güçlü bireyler olarak topluma kazandırılmasını amaç edinen Özel Bilgi Küpü Koleji'nden mezun öğrencilerin İngilizceyi konuşur şekilde mezun olmaları için Oxford-Cambridge yayınlarıyla İngilizce eğitimine destek verilecek. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön