10 / 05 / 2024

Kocaeli'de turizmi canlandırma toplantıları yapıldı!

Kocaeli'de turizmi canlandırma toplantıları yapıldı!

Toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Kesen, TÜRSAB Yedi Göller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç, genel sekreter Recep Topal, KOTO meclis üyeleri katıldı.




Sanayi başkenti olarak anılan Kocaeli'nin turizmle ön plana çıkması için başlatılan 'Turizmi canlandırma toplantıları' geçtiğimiz gün Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)'nda devam etti. 

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz'ün ev sahipliğinde ikincisi gerçekleştirilen toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Kesen, TÜRSAB Yedi Göller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç, genel sekreter Recep Topal, KOTO meclis üyeleri katıldı. 



TURİZM HARİTASI

 Kentimizin turizmden elde ettiği gelirleri masaya yatırmak ve istihdamı artırmaya yönelik düzenlenen toplantıda önemli kararlar alındı. Coğrafi özellikleri, insan gücü ve turizme ayrılan bütçesiyle Kocaeli'nin turizm alanında da gelişmesi için önlerinde hiçbir engel olmadığını söyleyen başkan Karagöz, "Kocaeli tek başına bir ülke olsaydı, ekonomisiyle dünyada 59. sırada yer alırdı" diye konuştu, ilimizin büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön