29 / 03 / 2024

Kocaeli'deki gazetecilere konut müjdesi!

Kocaeli'deki gazetecilere konut müjdesi!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik konut projesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Projede daire sayısının artırılması istendi



Toplu Konut idaresi (TOKI) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "16 Ocak Basın Onur Gününde temel atmak bizlere de ayrı bir onur verir. Bunun için çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor" dedi. Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik konut projesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın projeyi takip ettiğini aktaran Turan, "Kocaelili gazeteci arkadaşlarımız merak etmesinler. Sayın Bakanımız Fikri Işık, Kocaeli gazetecileri ile ilgili 3 sefer aradı. O yer ile ilgili çalışmamız devam ediyor" ifadesini kullandı.

 

DAİRE SAYISINDA ARTIŞ


Turan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nce 112 konutluk projenin, 150'ye çıkarılmasının talep edildiğini vurgulayarak, "Biz de bunu arkadaşlarımızla değerlendireceğiz. Cemiyet Başkanımız temel atmanın 16 Ocak tarihinde yapılmasını istiyorlar. Biz de bu tarihe yetiştirmeye çalışıyoruz. 16 Ocak Basın Onur Günü'nde temel atmak bizlere de ayrı bir onur verir. 


Bunun için çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. TOKİ'nin tüm yaptığı projeler özeldir. Klasik projeler değildir. Örnek bir proje olacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da TOKİ'nin bölgenin en güzel projelerinden birinin, Kocaeli'deki gazetecilere yapılacağının belirtilmesinin memnuniyet verdiğini kaydederek, önümüzdeki baltadan itibaren başvuruların kabul edileceğini sözlerine ekledi.



Günboyu





Geri Dön