20 / 04 / 2024

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.



Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze'ye her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında dün ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi. CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette; Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, il yöneticileri Hükmet Koçoğlu, Mustafa Kaya, Hakkı Koçak, Adnan Tok, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Gebze Belediyesi CHP'li meclis üyesi Eşref Emin Güzey ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. 


EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET ETTİLER 

İlçe binasında partililerle bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, beraberindekilerle birlikte daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Derneğin Gebze şube başkanı Ali Tunç, Gebze Kent Politikaları Üretme ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, ADD Gebze Şubesi Sekreteri Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret eden CHP'liler emeklilerin sorunlarını dinledikten sonra onlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Murat Aksu ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan il başkanı Sarıbay, "Parti olarak bu ziyaretlerimizi daha sık yapacağız. Genel başkanımız emeklilerin gönlünü kazanmamız gerektiğini belirtti. Sizlerin sorunlarını çözüm noktasında bizler elimizden geleni yapacağız." dedi. 


EMEKLİLERE UCUZ KONUT 

Sarıbay'ın ardından söz alan dernek başkanı Ali Tunç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Son zamanlarda ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemden geçerken de en büyük sıkıntıyı emekliler çekiyor. Dernek olarak bizler de üyelerimize elimizden gelen yardımı yapmaya devam ediyoruz. Emeklilere ucuz konut sağlama noktasında  TOKİ  ile bir anlaşma yaptık. Umuyoruz ki bu anlaşmadan sonra emeklilere ucuz konut sağlamış oluruz" şeklinde konuştu. 


Bizim Kocaeli/ Hanifi SURUN 


Geri Dön