19 / 04 / 2024

Kocaeli'ne curling pisti müjdesi!

Kocaeli'ne curling pisti müjdesi!

Curling Milli Takımlar Teknik Direktörü Daniel Rafael, beraberindeki Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman ve curling antrenörleriyle Çintimar'ı ziyaret etti. Çintimar Kocaeli'ne curling pisti müjdesi verdi




Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, kente yapılması planlanan yüzme havuzu kompleksinde curling pisti de bulunduğunu söyledi.


Curling Milli Takımlar Teknik Direktörü Daniel Rafael, beraberindeki Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman ve curling antrenörleriyle Çintimar'ı ziyaret etti.


Çintimar, burada yaptığı konuşmada, amatör branşlara destek olduklarını belirterek, bunların arasında buz sporları da bulunduğunu söyledi.


İl müdürlüğünün curling takımlarının da ligde mücadele ettiğine dikkati çeken Çintimar, başarılı ekibe sahip olduklarını, curling kadın takımının geçen yıl Türkiye üçüncüsü olduğunu anımsattı.


Tesis yatırımlarıyla desteklerinin süreceğine değinen Çintimar, ''Önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan yüzme havuzu kompleksinde curling pisti de bulunacak'' diye konuştu.


Rafael de curlingin Türkiye'de yeni sayılabilecek branş olmasına rağmen dünyanın çok gerisinde bulunmadıklarını anlattı.


Rafael, biraz ilgi ve destekle önemli ülkeler arasında yer alabileceklerini vurgulayarak, hedeflerinin olimpiyatlarda mücadele edebilecek seviyeye gelmek olduğunu kaydetti.



AA


Geri Dön