19 / 04 / 2024

Kocaeli'nin vizyon projelerinde inşaat devam ediyor!

Kocaeli'nin vizyon projelerinde inşaat devam ediyor!

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.



Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatları hızla yükseliyor. Başkan Baran da dün çalışmaları yakından inceledi. Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün inşaat çalışmaları ara verilmeden devam ediyor. İki büyük vizyon projeden biri olan Sarnıç Han’da sona doğru gelinirken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcısı İsa Taş, Levent Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban ile birlikte çalışmaları inceledi, gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.


SIRA YURT PROJESİNDE

Başkan Baran, ilk olarak temel atma töreni kısa bir süre önce gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün inşaat alanını gezdi. Kısa süre önce başlamasına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiği kampüs inşası hakkında bilgi alan Başkan Baran, kampüsün bölgeye değer katacağını söyledi. Başkan Baran, 4 bin 500 öğrencinin eğitim göreceği kampüs inşaatı dışında yurt projesinde de sona gelindiğini belirtti.


MARDİN TAŞI KULLANILACAK

Başkan Baran daha sonra Tütünçiftlik’te yükselen Sarnıç Han’ın inşaat alanını gezdi. Çalışmada gelinen nokta hakkında bilgiler alan Başkan Baran, duvarlarda kullanılacak olan ve klimatik özelliğe sahip olan Mardin Taşı'nı da inceledi. Kocaeli’nin ‘ilk yeşil kamu binası’ olma özelliği taşıyacak olan Sarnıç Han, mimarisi ile de dikkat çekiyor.



Özgür Kocaeli 


Geri Dön