18 / 04 / 2024

Kocaeli'ye 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediliyor!

Kocaeli'ye 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile proje alanında incelemede bulundu.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile proje alanında incelemede bulundu. Büyükakın’a incelemelerinde Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç eşlik etti.



VATANDAŞA HİZMET EDECEK


İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr.Tahir Büyükakın ‘’Kocaeli’nin ihtiyacı olan bu proje, kentimize önemli bir hizmette bulunacak. Proje ile kentimizdeki otopark sıkıntısı giderilecek ve vatandaşların kapalı alanda pazar yapma imkanı sağlanacak’’ dedi.





1060 ARAÇLIK OTOPARK


7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otopark bulunacak. Yapının zemin katında bin 287 metrekare alana sahip 3 işyeri olacak. Tesiste 2, 3, 4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388 pazar alanının bulunacağı tesiste balıkçılar için ise 8 adet yer ayrılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön