19 / 04 / 2024

Koçak Gayrimenkul'den Ramazan fırsatı!

Koçak Gayrimenkul'den Ramazan fırsatı!

Koçak Gayrimenkul'den emlak sektöründe markalı ofis açmak isteyenlere Ramazan fırsatı...



29 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren Koçak Gayrimenkul Bankası, emlak sektörüne girmeye hazırlanan, kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler için Ramazan ayına özel bir promosyon çalışması hazırladı.
 
Ramazan ayı içinde uygulanacak olan promosyon kapsamında Franchise (Bayilik) başvurusunda bulunan tüm Türkiye çapındaki girişimciler 2.300TL + KDV den başlayan fiyatlarla Koçak Gayrimenkul'ün franchise ofisini açarak emlak sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösterebilecekler ve Türkiye'de bulunan tüm Koçak ofislerinden ve zincirden faydalanabilecekler. 

1980'den beri %100 yerli sermaye ile faaliyet gösteren Koçak Gayrimenkul Bankası ; 2005 Yılında oluşturduğu Franchise (bayilik) sistemi ile ofislerinin kazancından hiç bir pay almamaktadır. Böylece Koçak Gayrimenkul; "Paylaşımcı ve etik" kurallara dayalı olarak ''ÖNCE KAZANDIRAN'' Franchise (bayilik) sistemine uyum sağlayabilecek franchise adayları ile Türkiye'de ve Dünya'da Gayrimenkul Sektörünün hak ettiği yerde olmasını amaç edinmiştir.
 
4 yılda sayısız yeniliğe imza atmış ve 35 ilde 130 Temsilcilik sayısına ulaşmış , yaygınlaşmasını sürekli sürdüren Koçak Gayrimenkul; Ramazan ayı boyunca uygulanacak olan kampanya ile yeni bir iş kurmak isteyen girişimcilere bu fırsatı değerlendirmeleri yönünde çağrıda bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi için
0312 444 0 550
0216 444 0 550
www.kocakgayrimenkul.com


Geri Dön