24 / 04 / 2024

Koçak Gold, 15. mağazasını Prime Mall AVM´de açtı!

Koçak Gold, 15. mağazasını Prime Mall AVM´de açtı!

Koçak Gold, Türkiye´deki 15. Mağazasını İskenderun´un ilk ve tek  alışveriş merkezi Prime Mall AVM´de açtı



Koçak Gold, 2008 yılından bu yana perakende organizasyonunu bayiliklerle genişleterek büyümeyi sürdürüyor. Kendi ürettiği 22, 14 ayar altın çeşitleri ve pırlantalı mücevherleri ile kuyumculuk sektöründe önemli bir marka olan Koçak Gold, bünyesine İskenderun mağazasını da katarak Türkiye´deki mağaza sayısını genişletmeye devam ediyor.

Mimarisiyle " Dünyanın en iyi ticari projesi " seçilen İskenderun´un girişinde,  Adliye Sarayı´nın karşısında yer alan alışveriş merkezi Prime Mall AVM `de açılan mağazasıyla Koçak Gold,  İskenderun´lular için keyifli bir adres olacak.Kültürlerarası barış köprüsü olacağı söylenen Prime Mall AVM `de olmak üzere  Türkiye´nin en seçkin ve en özel bölgelerinde açtığı mağazalar ile hedeflerine doğru adımlarla ilerleyen Koçak Gold´un mağazalaşma konusundaki yatırımları dikkat çekiyor. Tecrübe ve yaratıcılığı günümüz çizgileri ile buluşturan Koçak Gold mağazalarında   yer alan 22 ayar bilezik, ikili,  üçlü set takımlar, çarpıcı yüzükler, alyanslar, kolye ve küpeler  özel bir yaşam biçimini ifade ediyor. 1, 5, 10 ve 20 gr külçe, çeyrek, yarım ve tam altınların da satışa sunulduğu mağazada altının yanında yine iddialı oldukları pırlanta ve elmas koleksiyonları da yer alıyor.

50 yılı aşan deneyim ve uzmanlıkla hareket eden Koçak Gold, yenilikçi ve dinamik bir şirket olma yapısını bir kez daha kanıtlıyor.

0 212 514 81 11
www.kocakgold.com


Geri Dön