18 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi fen işleri ve imara 61 milyon lira ayırdı!

Kocasinan Belediyesi fen işleri ve imara 61 milyon lira ayırdı!

Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin 143 milyon liralık 2014 Bütçesi’nin yüzde 43'ünü oluşturan 61 milyon lirayı fen işleri ve imar hizmetleri için ayırdıklarını söyledi...




Bekir Yıldız, 2012-2016 yıllarını kapsayan stratejik plandaki amaç, hedef, faaliyet ve projelere uygun olarak 2014 yılı bütçesini hazırladıklarını kaydetti. Yıldız, "143 milyon liralık bütçenin yüzde 43'ü olan 61 milyon liralık kısmını fen işleri ve imar hizmetlerine ayırdık." dedi. 


Başkan Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için gayret ettiklerinin altını çizerek, ”143 milyon liralık gelir bütçesinden Fen İşleri ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü hizmetlerine 50 milyon liralık kaynak ayırdık. Hukuk Müdürlüğü'nden yaklaşık 11 milyon liralık kamulaştırma rakamını da bu hizmetler için kullanacağımız göz önünde bulundurulursa kaynak 61 milyon liraya ulaşacak.” şeklinde konuştu. 


Kocasinan Belediyesi'ni, Türkiye’nin borcu olmayan belediyelerinden biri yaptıklarına dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, ”Biz, hayali olmayan, gerçekçi bütçe hazırlarız. Toplayacağımız 143 milyon liralık kaynak, israf edilmeden inşallah şehrimizin ihtiyaçlarını giderecek hizmetlerde kullanılacak.” diye ifade etti. 


Bugün


Geri Dön