29 / 03 / 2024

Kocasinan Belediyesi yeni yollar açıyor!

Kocasinan Belediyesi yeni yollar açıyor!

Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak için yoğun gayretle çalışmalarını sürdüren Kayseri Kocasinan Belediyesi, imarlı gelişimini tamamlamış yeni yerleşim birimlerinin yollarını yapıyor, ulaşıma hazır hale getiriyor.



Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bütün imar çalışmalarını tamamlamış yeni yerleşim birimlerinin ulaşım imkanlarını karşılamak için yollarını yaparak asfalt kaplayıp kullanıma hazır hale getirdiklerini söyledi. 


Hızlı ve dinamik bir gelişim süreci yaşayan Kocasinan'da çok sayıda yeni yerleşim birimleri kurulduğunun altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan büyük bir şantiye kimliği kazandı. Pek çok bölgede hızla yeni yerleşim birimleri kuruluyor. Büyüyen, gelişen ve genişleyen Kocasinan'da imarlı, modern yeni yaşam ve yerleşim birimleri hızla çoğalıyor. Daha dünkü boş arazilerde bugün imarlı mahalleler yükseliyor. Bu gelişimi bütün Kocasinan'a yaymak, hızını artırmak için yeni yolların, ulaşım kanallarının önemini biliyoruz ve bu amaca göre çalışıyoruz" dedi. 


Bu gelişimi koordine ederek, imar planlarına uygun bir nitelik taşıması için denetimler yaparak, yol gösterici de fonksiyon üstlendiklerine dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Yapılaşmasını imarlı niteliklere uygun biçimde tamamlayan bölgelerin ulaşımını sağlamak için yollarını yapıyor, asfaltla kaplayıp ulaşıma hazır hale getiriyoruz. Ulaşımın kalitesini, hızını ve güvenliğini artırmak için yol yapımına önem veriyoruz. Yeni yolların yanında alternatif yollar da açıyor, yorulan ve yıpranan yolları da alt yapısıyla birlikte değiştirip yepyeni bir hale getiriyoruz. Bu konuda yoğunlaştık, Kocasinan olarak yeni yeni yollar açıyoruz" şeklinde konuştu.



Kayseri Anadolu Haber




Geri Dön