28 / 03 / 2024

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri Kasım ayı itibariyle başladı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, emlak vergisi ikinci taksit son ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi Günü sona erdiğini söyledi.




Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için gece-gündüz çalışan Kocasinan Belediyesi, Emlak Vergisi'nin projelerin kaynağı olarak kullanılarak vatandaşa geri ödendiğini bildirdi. 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, emlak vergisi ikinci taksit son ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi Günü sona erdiğini söyledi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu’na göre; ev, işyeri, arsa gibi mülk sahibi vatandaşların Emlak Vergisi ödemekle yükümlü olduğunu hatırlatarak,"Emlak vergisi 2. taksit son ödemesi Kasım ayında yapılıyor. Belediyelerin öz kaynaklarından Emlak Vergisi’ni; imar, yol, kaldırım, park, ağaç, temizlik ve çevre düzenlemesi gibi çeşitli hizmetlerle vatandaşa geri ödüyoruz” dedi.

Kocasinan Belediyesi’ne emlak vergisi ödeyen yaklaşık 170 bin vatandaşın 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabildiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "E-belediye uygulamaları, kredi kartı, posta çeki ve internetten ödeme gibi kolaylıkları sunuyoruz. Veznelerimizi de, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü 9 ile 16 saatleri arasında açık tutacağız. Son gün telaşı ve yoğunluk yaşamamaları için, vatandaşlarımızın, ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.



Kocasinan Belediyesi


Geri Dön