25 / 04 / 2024

Kocasinan Meclisi imar maddelerini karara bağlayacak!

Kocasinan Meclisi imar maddelerini karara bağlayacak!

Ahmet Çolakbayrakdar, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden Kocasinan Belediye Meclisi'nin 2 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 16.00'da Meclis Salonu'nda toplanıp gündemindeki konuları görüşerek karara bağlayacağını söyledi.



KOCASİNAN Belediye Meclisi, 2 Kasım 2015 Pazartesi günü olağan toplantısını gerçekleştirecek. 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden Kocasinan Belediye Meclisi'nin 2 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 16.00'da Meclis Salonu'nda toplanıp gündemindeki konuları görüşerek karara bağlayacağını söyledi. 

Meclis toplantısında ağırlıklı olarak imar konulu maddeleri görüşerek karara bağlayacaklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar "Meclis toplantısında ayrıca Kocasinan Belediyesi'yle Kosgeb arasında; kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarını iş kurma konusunda motive ederek, başarılı ve sürdürülebilir bir işletme kurmaları için iş planı hakkında bilinçlendirmek, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü girişimciliği desteklemek, yaygınlaştırmak, istihdamı artırmak ve yerel dinamiklere dayalı girişimciliği desteklemek amacıyla girişimcilik kursu açılması, eğitiminin verilebilmesi amacıyla yapılacak protokol konusunda görevlendirme yapılacak. Çok önem verdiğimiz Kentsel Dönüşüm Alanı uygulama esaslarıyla ilgili olarak Alsancak Mahallesi'nin kuzeyinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilen yerde uygulama imar planı revizyonu yapılması da gündem içinde görüşülecek " dedi. 



Kayseri Anadolu Haber 


Geri Dön