25 / 04 / 2024

Kocasinan yeni park bahçe merkezi yapılıyor!

Kocasinan yeni park bahçe merkezi yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölye binası yanına kurulan ağaç ve de çiçek serasına park ve bahçe hizmetlerinin koordinasyonunun sağlanacağı bir merkez yapıldığını söyledi...



Hizmetlerin; kaliteli ve kalıcı olması için personelin çalıştığı, araştırma ve uygulama yaptığı hatta dinlendiği mekanların gerekli ve yeterli donanıma sahip olması gerektiğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız, " Park ve bahçe çalışmaları belediyelerin en keyifli ve en titiz çalışmalarının yapıldığı bölümlerdir. Yetiştirdiğiniz fidan ve çiçekler için gerekli; toprak, ısı, sıcaklık, hava, su ve ihtiyaç duyulan besinleri zamanında ve yeterli miktarda sağlamak gerekiyor. Bu hizmetlerin sağlanması için de yeni seramıza bir merkez yapıyoruz" dedi. 

Başkan Bekir Yıldız, atölyenin yanındaki sera alanına Park Bahçeler Merkezi yaptırdıklarını belirterek, " Bina içinde odalar, mutfak, depo, personel odası, duşlar ve ısıtma bölümü olacak. 

Yaklaşık maliyeti 171 bin lira olan merkez, park, bahçeler ve fidanlık hizmet binası olarak da kullanılacak. Bunun için bir ihale yaptık. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanılsın" dilekleriyle sözlerini bitirdi. 

Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Haspaylan'da yaptığı açıklamada "Yaklaşık maliyeti 171 bin lira olan ihaleye 6 firma katılarak 199 bin 500 ile 123 bin lira arasında teklif verdi. İhaleyi Gelişim inşaat kazandı ve çalışmaya başladı" şeklinde bilgiler verdi. 


Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön