20 / 04 / 2024

Kocasinan'ın 2017 yatırımları planlanıyor!

Kocasinan'ın 2017 yatırımları planlanıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2017 yılında yapılacak olan yatırım ve projelerle ilgili birim müdürleriyle istişare toplantılarına devam ediyor.




Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2017 yılında yapılacak olan yatırım ve projelerle ilgili birim müdürleriyle istişare toplantılarına devam ediyor. İlçe sakinlerine daha kaliteli hizmet sunmak için düzenli olarak birim müdürleriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, 2017 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Çolakbayrakdar, ‘Yeni Kocasinan’ için hassasiyetle çalıştıklarını ifade ederek, “Kocasinan’ımıza, Kayseri’mize daha kaliteli hizmetler sunabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz.  ‘Yeni Kocasinan’ı daha hızlı bir şekilde oluşturarak, Türkiye’ye hatta Dünya’ya örnek bir ilçe olmasını istiyoruz. Bu kapsamda yaptığımız toplantılarla birim müdürlerin 2017 yılında yapacak projeleri ve kendi ekipleriyle yaptığı çalışmaları, ihtiyaçları ve önerileri değerlendiriyoruz. Projelerin kusursuz olması için titiz bir çalışma yürütüyoruz. İstişare toplantılarımızla 2017 yılında yapılacak projelerin son şeklini veriyoruz. Çok şükür 2016 yılında planladığımız hedeflerin üstünde çalışma gerçekleştirmişiz. Bütün gayretimiz hedefimiz vatandaşlarımızı daha huzurlu ve daha mutlu olmalarını sağlamaktır. Yapacağımız çalışmalarımızla hemşehrilerimizin daha da hayatlarını kolaylaştırıp daha yaşanabilir bir Kocasinan sunacağız.” ifadelerini kullandı.



Kocasinan Belediyesi



Geri Dön