25 / 04 / 2024

Koçtaş 22. mağazasını Beylikdüzü'nde açtı

Koçtaş 22. mağazasını Beylikdüzü'nde açtı

Koçtaş'ın, Türkiye'deki 22. İstanbul'daki 6. mağazası Beylikdüzü'nde açıldı



Toplam 8 bin 500 metre karelik alan üzerine kurulu, 200 kişiye istihdam imkanı veren Beylikdüzü Koçtaş ile birlikte Koçtaş'ın toplam satış alanı, 120 bin metre kareye yaklaştı. 27 Haziran'da Antalya'daki üçüncü mağazasını da hizmete sokacak olan Koçtaş'ın böylelikle Türkiye'deki toplam mağaza sayısı 23'e, toplam satış alanı da 125 bin metre karenin üzerine çıkacak. 18 milyonu Beylikdüzü Koçtaş, 10 milyon lirası da Antalyada'ki Koçtaş mağazası olmak üzere 2 mağazanın yatırım tutarının toplam 28 milyon lira olduğu öğrenildi.

Beylikdüzü Koçtaş mağazasının açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Türkiye'nin hızla değiştiğini ve geliştiğini, bu gelişimde lokomotif rolü İstanbul ve diğer büyük şehirlerin üstlendiğini belirtti. Türkiye'nin bu gelişimine paralel olarak Koçtaş'ın 2005 yılında başlattığı mağazalaşma sürecinin tüm hızıyla devam ettiğine işaret eden Koç, şunları kaydetti: "Bugünkü açılışla İstanbul'da 6. Türkiye'deki 22. Koçtaş mağazamızı açmış olacağız. Beylikdüzü mağazamız, İstanbul'daki değişim ve gelişimin en güzel örneklerinden biri. Hızla artan nitelikli konutlar ve bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç ve dinamik nüfusun ihtiyaçları, bölgedeki hizmet sektörünün potansiyelini açıkça ortaya koyuyor."

Beylikdüzü Koçtaş mağazasının yaklaşık 200 kişiye ek istihdam yaratacağını belirten Koç, 27 Haziran Cumartesi günü Antalya'da açacakları mağazada ise yaklaşık 150 kişiye daha istihdam sağlanacağını kaydetti. Koç, küresel ölçeğe yayılan mağaza hizmet sunumunun, perakende sektöründe yeni ufukların açılmasına olanak tanıdığını, ev geliştirme sektörünün de 7 milyar dolarlık büyüklüğü ile bu gelişime en açık alanlardan birisi olduğunu vurguladı.

Mustafa Koç, "Ancak, genel perakendeciliğin içinde ev geliştirme sektörünün aldığı paya baktığımızda bu alanda daha gidilecek çok yol olduğunu görüyoruz" dedi. Tüketici ile bu kadar iç içe olan sektörde şirket ve mağaza sayısı arttıkça en iyi fiyat-kalite dengesini sunmanın rekabette öne çıkmak için yeterli olmadığını ifade eden Koç, artık tüketiciye ürün ve hizmetin yanı sıra yaşam tarzına yönelik yenilikler ve farklılıklar sunmak gerektiğini, başarılarının ardında bu farklılaşma çabasının en büyük rolü oynadığını sözlerine ekledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da "Koç Grubunun bu yatırımı yapmış olması bizleri de memnun etti. Mustafa Bey'den isteğim, burada elde ettikleri kazançların bir bölümünü yine Beylikdüzü'ne yönlendirmeleridir. Bu tesis, İstanbul'un üçüncü bölge ilçelerindeki bütün insanlara hizmet verecek" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mağazanın açılışı gerçekleştirildi. (AA)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Koçtaş Beylikdüzü Mağazası'nda 200, Antalya'da 150 kişiye istihdam sağlayacak
Koçtaş, 7 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev perakendeciliği sektöründe 22'nci mağazasını İstanbul Beylikdüzü'nde açarken, 23'üncü mağazası da yarın Antalya'da hizmete girecek

Koçtaş, Beylikdüzü mağazası ile 200, Antalya'da 150 kişiye istihdam sağlayacak.Her iki mağazanın toplam 28 milyon TL'ye mal olduğu öğrenildi. İSTANBUL (ANKA) - Ev geliştirme perakendecilik sektörünün büyüklüğü 7 milyar dolara ulaşırken, bu alanda faaliyet gösteren Koçtaş, mağaza sayısını artırıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde 22'nci mağazasını bugün hizmete açan Koçtaş, yarın Antalya'da 23. mağazasını açacak. Koçtaş'ın Beylikdüzü mağazası ile 200, Antalya mağazası ile 150 kişilik istihdam sağlanacak.

Koçtaş Beylikdüzü mağazasının 18 milyon TL, Antalya mağazasının da 10 milyon TL olmak üzere her iki mağazanın toplam yatırım maliyetinin 28 milyon TL olduğu öğrenildi. Beylikdüzü'ndeki Koçtaş mağazasının açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, "Ülkemiz hızla gelişiyor ve değişiyor. Ülkemizin gelişimine paralel olarak lokomotif rolü İstanbul ve diğer büyük şehirler üstlenmiş durumda" dedi.

"KOÇ: BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL'DAKİ DEĞİŞİM ÖRNEKLERİNDEN BİRİ"
Beylikdüzü'nün de İstanbul'daki değişimin örneklerinden biri olduğuna değinen Mustafa Koç, "Hızla artan nitelikli konutlar, bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç ve dinamik, iş hayatının içinde yer alan nüfus ve bu nüfusun ihtiyaçları, bu bölgede hizmet sektörünün yapabileceklerini, bu alandaki potansiyeli ortaya koyuyor" diye konuştu. Beylikdüzü'nde açılan Koçtaş mağazasının 8 bin 500 metrekare alana kurulduğunu belirten Koç, "Çoğunluğu genç olmak üzere 200 kişiye istihdam yaratması ayrı bir gurur kaynağı bizler için" dedi. Konuşmasında Türkiye'deki perakende sektörünün büyüklüğüne de değinen Koç, "Ülkemizde hızla gelişen perakende sektörü, her gün tüketici ile karşı karşıya. Günlük olarak onun tepkilerini gözlemleme imkanına da sahip bir sektör. Temsilcisi ve lideri oluduğumuz ev geliştirme sektörü 7 milyar dolarlık bir büyüklüğe sahip. Genel perakendenin içinde ev geliştirme sektörünün aldığı paya baktığımızda, bu alanda daha gidilecek çok yol, büyük potansiyel olduğunu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

KOÇTAŞ'LAR 125 BİN METREKARE BÜYÜKLÜĞE ULAŞACAK
Tüketici ile bu kadar çok içiçe olan bir sektörde oyuncu sayısı ve mağaza sayısı arttıkça, sadece en iyi fiyat - kalite karmasını bulup sunmanın, rekabette öne çıkmak için yeterli olmadığını vurgulayan Koç, "Tüketicinin ürün ve hizmetin yanı sıra yaşam tarzına yönelik kolaylıklar ve yenilikler sunmak durumundasınız" dedi. Koçtaş'ın 2005'de başlattığı mağazalaşmanın devam ettiğini belirten Koç, "Beylikdüz Koçtaş mağazası ile İstanbul'da hizmet verdiğimiz mağaza sayısı 6'ya çıkmış oldu. 27 Haziran tarihinde ise Koçtaş'ı Antalya'da açacağız. İki günsonra Koçtaş Antalya Dokuma mağazamız hizmet vermeye başlayacak. Burada 150 kişiye daha istihdam sağlayacağız. Antalya'daki mağaza ile birlikte Koçtaş, toplam 125 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak" dedi.
ANKA

İki yeni Koçtaş'ta 350 kişiye istihdam

Ev geliştirme perakendecilik sektörünün büyüklüğü 7 milyar dolara ulaşırken, bu alanda faaliyet gösteren Koçtaş, mağazalarını artırıyor

İstanbul Beylikdüzü'nde 22'nci mağazasını dün hizmete açan Koçtaş, yarın da Antalya'da 23'üncü mağazasını açacak. Koçtaş'ın Beylikdüzü mağazasıyla 200, Antalya mağazasıyla 150 kişilik istihdam sağlanacak. Beylikdüzü mağazası 18 milyon liralık, Antalya mağazası da 10 milyon liralık yatırıma mal oldu.
Beylikdüzü'ndeki Koçtaş mağazasının açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, iki yeni mağazanın devreye girmesiyle Koçtaş'ın Türkiye'deki toplam mağaza sayısının 23'e, toplam satış alanının da 125 bin metrekarenin üzerine çıkacağını söyledi. Beylikdüzü'nün, İstanbul'daki değişimin örneklerinden biri olduğuna değinen Koç, "Hızla artan nitelikli konutlar ve bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç, dinamik nüfus bölgenin potansiyeli ortaya koyuyor" dedi.
Milliyet

Mağaza sayısını 23'e çıkarıp 2 günde 350 kişiye iş verdi

İstanbul Beylikdüzü'nde dün açtığı mağazayla 200 kişiye iş yaratan Koçtaş, Antalya'da Haziran ayı sonunda açacağı 23'üncü mağazayla 150 kişiye daha iş imkânı sağlayacak
Beylikdüzü'nde açan Koçtaş, 8 milyar TL'lik ev geliştirme pazarında liderliğe oynuyor. 8 bin 500 metrekare üzerinde 18 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen mağazanın açılışında konuşan Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, ev geliştirme sektörünün toplam perakende sektörü içinde çok küçük kaldığını bu yüzden gidilecek çok yol olduğunu söyledi.

AYNI AYDA İKİ MAĞAZA
Ay bitmeden Antalya'da da 10 milyon TL yatırımla Koçtaş mağazası açacaklarını belirten Koç, "7 bin 500 metrekarelik Antalya mağazamızla birlikte 125 bin metrekarenin üzerine bir büyüklüğe erişmiş olacağız" dedi. Koç yeni açılan mağazalarla İstanbul'da 200, Antalya'da ise 150 ek istihdam yaratacaklarını dile getirdi. Koç, hızla artan nitelikli konut ve genç, dinamik nüfusla Beylikdüzü'nün de İstanbul'daki değişimin örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

"EV GELİŞTİRME PAZARI KÜÇÜK, GİDİLECEK ÇOK YOL VAR"
Mağazanın açılışına katılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (sağdan ikinci), ev geliştirme pazarının yeni olduğunu belirterek, "Bu alanda gidilecek çok yol var" dedi.
Sabah

İki günde iki mağaza açtı, 350 kişi iş sahibi oldu  
 
Küresel krizde en kötüsü geride kaldı mı kalmadı mı tartışmaları sürerken Türkiye'nin önde gelen şirketleri peş peşe mağazalar açarak istihdam oluşturuyor. Alman perakende şirketi Real önceki gün 12. mağazasını Beşiktaş'ta açarken, dün de Koç Holding'in ev geliştirme sektöründe faaliyet gösteren mağazalar zinciri Koçtaş, Beylikdüzü'nde Türkiye'deki 22., İstanbul'daki 6. mağazasını açtı.  

Yarın da Antalya Koçtaş'ı açacak olan Koç Holding her iki mağazada 350 kişiye istihdam sağladı. 18 milyonu Beylikdüzü Koçtaş, 10 milyon lirası da Antalya'daki Koçtaş mağazası olmak üzere 2 mağazanın yatırım tutarı 28 milyon lira oldu.

Beylikdüzü Koçtaş mağazasının açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Türkiye'nin hızla değiştiğini ve geliştiğini, bu gelişimde lokomotif rolü İstanbul ve diğer büyük şehirlerin üstlendiğini belirtti. Türkiye'nin bu gelişimine paralel olarak Koçtaş'ın 2005 yılında başlattığı mağazalaşma sürecinin tüm hızıyla devam ettiğine işaret eden Koç, "Açılışını yaptığımız Beylikdüzü mağazamız, İstanbul'daki değişim ve gelişimin en güzel örneklerinden biri. Hızla artan nitelikli konutlar ve bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç ve dinamik nüfusun ihtiyaçları, bölgedeki hizmet sektörünün potansiyelini açıkça ortaya koyuyor.'' şeklinde konuştu. Koç, Beylikdüzü'nde hizmete giren Koçtaş mağazasının modern insanın evinde, işyerinde, bahçesinde kısaca tüm yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını daha estetik, daha fonksiyonel ve daha pratik bir şekilde karşılaması için binlerce ürün ve hizmet sunacağını belirtti. Beylikdüzü Koçtaş mağazasının yaklaşık 200 kişiye ek istihdam oluşturacağını belirten Koç, 27 Haziran Cumartesi günü Antalya'da açacakları mağazada ise yaklaşık 150 kişiye daha istihdam sağlanacağını kaydetti.

2010 yılında perakende sektörünün büyüklüğünün 200 milyar dolara yaklaşmasının beklendiğine dikkat çeken Mustafa Koç, insanların değişen ihtiyaçları, giderek farklılaşan ve küresel ölçeğe yayılan mal ve hizmet sunumunun perakendede yeni ufukların açılmasına imkan tanıdığını belirtti. Ev geliştirme sektörünün gelişime en açık alanlardan biri olduğunu ve sektörde yaklaşık 7-8 milyar dolarlık bir büyüklükten söz etmenin mümkün olduğunu ifade eden Koç, "Genel perakendenin içinde ev geliştirme sektörünün aldığı paya baktığımızda, bu alanda daha gidilecek çok yol, büyük potansiyel olduğunu söyleyebiliriz." diye konuştu.

Tüketici ile bu kadar iç içe olan sektörde şirket ve mağaza sayısı arttıkça en iyi fiyat-kalite dengesini sunmanın rekabette öne çıkmak için yeterli olmadığını ifade eden Koç, artık tüketiciye ürün ve hizmetin yanı sıra yaşam tarzına yönelik yenilikler ve farklılıklar sunmak gerektiğini, başarılarının ardında bu farklılaşma çabasının en büyük rolü oynadığını sözlerine ekledi. Mustafa Koç, Türkiye ekonomisinin tüm girişimci gücü, dinamik yapısına rağmen sıklıkla iniş-çıkış ve dalgalanmalara sahne olan bir yapı arz ettiğini vurguladı. Koç, ekonomik kriz sürecinde Koçtaş olarak sürekli tüketici davranışlarını inceleyerek talebi canlı tutacak, müşteriye yakınlaşacak stratejileri üretip uyguladıklarını ifade etti.
Mustafa Yağmurlu/Zaman

Koçtaş 2 mağazada 350 kişiyi işe aldı
Koçtaş toplam 28 milyon TL'ye mal ettiği Beylikdüzü mağazası ile 200, Antalya mağazası ile de 150 kişiye istihdam sağlayacak.

Ev geliştirme perakendecilik sektörünün büyüklüğü 7 milyar dolara ulaşırken, bu alanda faaliyet gösteren Koçtaş, mağaza sayısını artırıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde 22'nci mağazasını dün hizmete açan Koçtaş, bugün Antalya'da 23. mağazasını açacak. Koçtaş'ın Beylikdüzü mağazası ile 200, Antalya mağazası ile 150 kişiye istihdam sağlanacak. Koçtaş Beylikdüzü mağazasına 18, Antalya mağazasına da 10 milyon olmak üzere her iki mağazaya 28 milyon TL harcandı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, "Ülkemiz hızla gelişiyor ve değişiyor. Biz de bu değişime ayak uyduruyoruz" dedi.
Yeni Şafak

Ev geliştirme 8 milyar dolara çıktı, Koçtaş iki mağazaya 28 milyon TL yatırdı

Koçtaş'ın, Türkiye'deki 22'nci İstanbul'daki 6'ncı mağazası Beylikdüzü'nde açıldı. 8 bin 500 metre karelik alan üzerine kurulu, 200 kişiye istihdam imkanı veren Beylikdüzü Koçtaş ile birlikte Koçtaş'ın toplam satış alanı 120 bin metre kareye yaklaştı.

23'üncü mağazasını cumartesi günü Antalya'da açacak olan Koçtaş, 2009 yılında iki mağazaya toplam 28 milyon TL'lik yatırım yapmış olacak. Ev geliştirme sektörünün 8 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını söyleyen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, sektörün hızlı bir büyüme yakaladığına dikkat çekti.

350 kişiye istihdam

İstanbul Beylikdüzü'ndeki mağazalarının İstanbul'daki değişimin en güzel örneklerinden biri olarak gösteren Mustafa Koç, şu değerlendirmeyi yaptı: "Hızla artan nitelikli konutlar ve bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç ve dinamik nüfusun ihtiyaçları, bölgedeki hizmet sektörünün potansiyelini açıkça ortaya koyuyor. Beylikdüzü Koçtaş mağazasının yaklaşık 200 kişiye ek istihdam yaratacak. Antalya'da açacağımız mağazada ise yaklaşık 150 kişiye daha istihdam sağlanacak."

Perakende hissediyor

Türkiye ekonomisinin tüm girişimci gücü, dinamik yapısına rağmen sıklıkla iniş, çıkış ve dalgalanmalara sahne olan bir yapı arz ettiğini vurgulayan Mustafa Koç, şöyle konuştu: "Bu yapı, ister istemez kişilerin alışveriş yapma arzularını etkiliyor, ihtiyaçlarını hemen karşılama ya da erteleme kararlarında etkili oluyor. Perakende ekonomideki en ufak bir makro değişimin, en hızlı bir şekilde hissedildiği bir sektör konumunda. Perakende her gün tüketici ile karşı karşıya, günlük olarak onun tepkilerini gözlemleme imkanına sahip bir sektör."

Yaşam tarzına uysun

Mustafa Koç, Koçtaş'ın başarısının ardındaki en önemli etkeni "rekabette öne çıkmak için klasik unsurların yanı sıra farklılaşmanın önemini de fark etmiş olmak" olarak açıklayarak, Artık tüketiciye yaşam tarzına yönelik kolaylıklar ve yenilikler sunmak durumundasınız" dedi.
Hürriyet

Beylikdüzü'nde konut patlaması var, Koçtaş ev ihtiyaçları için geldi
 
Koçtaş'ın, Türkiye'deki 22'nci, İstanbul'daki altıncı mağazasını Beylikdüzü'nde Mustafa Koç açtı. 8 bin 500 metrekarelik alana kurulu mağaza, 200 kişiye iş sağladı. Yarın da Antalya'ya yeni Koçtaş açılıyor

BEYLİKDÜZÜ Koçtaş mağazasının açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Türkiye'nin hızla değiştiğini ve geliştiğini, bu gelişimde lokomotif rolü İstanbul ve diğer büyük şehirlerin üstlendiğini belirtti. Türkiye'nin bu gelişimine paralel olarak Koçtaş'ın 2005 yılında başlattığı mağazalaşma sürecinin tüm hızıyla devam ettiğine işaret eden Koç, şunları kaydetti: Bugünkü açılışla İstanbul'da 6. Türkiye'deki 22. Koçtaş mağazamızı açmış olacağız. Beylikdüzü mağazamız, İstanbul'daki değişim ve gelişimin en güzel örneklerinden biri. Hızla artan nitelikli konutlar ve bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç ve dinamik nüfusun ihtiyaçları, bölgedeki hizmet sektörünün potansiyelini açıkça ortaya koyuyor.
Beylikdüzü Koçtaş mağazasının yaklaşık 200 kişiye ek istihdam yaratacağını belirten Koç, yarın Antalya'da açacakları mağazada ise yaklaşık 150 kişiye daha istihdam sağlanacağını kaydetti... Koçtaş'ın böylelikle Türkiye'deki toplam mağaza sayısı 23'e, toplam satış alanı da 125 bin metrekarenin üzerine çıkacak.

Başkanın Mustafa Bey'den ricası
BEYLİKDÜZÜ Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ''Koç Grubu'nun bu yatırımı yapmış olması bizleri de memnun etti. Mustafa Bey'den isteğim, burada elde ettikleri kazançların bir bölümünü yine Beylikdüzü'ne yönlendirmeleridir. Bu tesis, İstanbul'un üçüncü bölge ilçelerindeki bütün insanlara hizmet verecek'' şeklinde konuştu.

7 milyar dolarlık sektör
KOÇ, küresel ölçeğe yayılan mağaza hizmet sunumunun, perakende sektöründe yeni ufukların açılmasına olanak tanıdığını, ev geliştirme sektörünün de 7 milyar dolarlık büyüklüğü ile bu gelişime en açık alanlardan birisi olduğunu vurguladı. Mustafa Koç, ''Ancak, genel perakendeciliğin içinde ev geliştirme sektörünün aldığı paya baktığımızda bu alanda daha gidilecek çok yol olduğunu görüyoruz'' dedi. Koç, artık tüketiciye ürün ve hizmetin yanı sıra yaşam tarzına yönelik yenilikler ve farklılıklar sunmak gerektiğini, başarılarının ardında bu farklılaşma çabasının en büyük rolü oynadığını sözlerine ekledi.
Akşam

Yatırım atağına kalkan Koç 1 gün arayla 2 mağaza açıyor

Koçtaş'ın İstanbul'daki 6'ncı mağazası Beylikdüzü'nde açıldı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Koç, yarın Antalya'da açılacak yeni mağazayla birlikte 350 kişinin istihdam edileceğini söyledi...

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün önde gelen kuruluşlarından Koçtaş, 2005 yılında başladığı hızlı büyüme hamlesi çerçevesinde Türkiye'de 22, İstanbul'da 6'ıncı mağazasını Beylikdüzü'nde açtı. Toplam 8 bin 500 metrekarelik alanda kurulu olan ve 200 kişilik istihdam yaratan Beylikdüzü Koçtaş'ın açılışına katılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ev geliştirme perakendeciliği sektöründeki potansiyeli önceden gördüklerini, Türkiye'de bu potansiyelin devam ettiğini söyledi. "Biz Koçtaş'taki yatırım planımızı aynı heyecanla uygulamaya devam ediyoruz. Beylikdüzü'nün ardından, yarın da Antalya Dokuma mağazamız hizmet vermeye başlayacak. Antalya mağazamızda da 150 kişi istihdam edecek" diyen Koç, Türkiye'nin hızla değişip geliştiğini belirtti. Bu gelişimde lokomotif rolü İstanbul ve diğer büyük şehirlerin üstlendiğine dikkat çeken Koç, şunları kaydetti:

BİNLERCE PRATİK ÜRÜN
"Hızla artan nitelikli konutlar, bu konutlarda ikamet etmeye başlayan genç, dinamik, iş hayatının içinde yer alan nüfus ve bu nüfusun ihtiyaçları, bu bölgede hizmet sektörünün yapabileceklerini, bu alandaki potansiyeli ortaya koyuyor." Koç, yeni Koçtaş mağasının modern insanın evinde, işyerinde, bahçesinde kısaca tüm yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını daha estetik, daha fonksiyonel ve daha pratik bir şekilde karşılaması için binlerce ürün ve hizmet sunacağını ifade etti.

Çantadan mayoya yeni sezon ürünler yüzde 50 indirimli
Art arda indirime giden firmalar, yaz sezonu alışverişi yapmayanlara cazip fırsatlar sunuyor. Mudo da, yeni sezon ürünlerinde dün indirim startını verdi. Tüm hazır giyim ürünlerinde yüzde 50'ye varan cazip fiyat avantajları sunan Mudo, geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mudo Collection, Mudo Accessoires, FTS 64 ve dünyaca ünlü ithal markaların ürünlerini kapsayan Mudo indiriminde, genç-yaşlı, kadın-erkek, sezonun en trend ürünlerine, elbiseden çantaya, bikini-mayodan ayakkabıya, pantolondan gömleğe, şapkadan terliğe kadar pek çok ürün sunuluyor.

Plaj elbiselerinde yeni seçenekler
Yaz geldi, herkesi tatil heyecanı sardı. Sadece mayolar, güneş yağları, plaj terlikleri değil, plaj elbiseleri de tatil valizinin olmazsa olmazlardandır. Argento Beachwear de, bikini ve mayonun yanı sıra, aksesuarlar, plaj kıyafetleriyle iddialı modeller hazırladı. Argento'nun plaj elbiselerinde tüller, desenli boyundan bağlı miniler, dökünlü elbiseler, turkuaz, mor, siyah ve beyaz renklerle sunuluyor.

TomTom-KVK işbirliği yaptı
Ürünleri 30 ülkede tüketiciyle buluşan global kişisel navigasyon cihazı Tom- Tom'un tüm ürünlerinin Türkiye distribütörü KVK oldu. TomTom Türkiye Ülke Müdürü Özgür Yiğiter, "KVK'nın distribütörümüz olması, TomTom navigasyon cihazlarının Türkiye'deki gelişimi açısından büyük önem taşıyor" dedi.

İstenmeyen tüylere 'krem'li çözümler...
Kopaş Kozmetik'in markası Sesu, erkekler için yeni bir ürün piyasaya sundu: 'Sesu For Men Tüy Dökücü Krem'. E vitaminli bu ürünün 5 dakikada sonuç verdiği bildirildi. Sesu'nun tüy sarartıcı kremi de raflardaki yerini aldı.

Güneş ışınlarına karşı doğal içerikli koruma
Bitkisel içerikli ürünler sunan Awe Cemre, güneşin zararlı etkilerine karşı güneş kremlerini piyasaya sürdü. Üzüm çekirdeğinden yapılan Awe Cemre güneş kremi cildi korurken, yaşlanma etkilerini de geciktiriyor. 15 ve 30 faktörlü olmak üzere iki çeşidi olan Awe Cemre güneş kremleri hem yüzü hem vücuda kullanılabiliyor. Bu ürünün etiket fiyatı 29 TL.

Yaz eğlencesi
Watsons, tatil keyfine keyif katacak ürünleri uygun fiyattan sunuyor. Plajda, havuzda, evde, yazlıkta, tatilde, istenilen her yere taşınabilir deniz ürünleri bütçeleri şişirmiyor! Can yeleğinden deniz yatağına, can simidinden çocuk havuzuna, kolluktan plaj topuna kadar çok sayıda ürün 1.99-6.99 TL arasında değişen fiyatlara sahip.

Danone, iyi süte prim kötü süte ceza veriyor
Türkiye'de 11 yıldır faaliyet gösteren Fransız markası Danone, çiğ sütlerin kalitesini korumak amacıyla üreticilere prim ve ceza sistemi uyguluyor. Her ay her bir üreticiden alınan çiğ süt numunelerini laboratuvarlarında kontrol ettirdiklerini söyleyen Danone Ürün Müdürü Burcu Bilac, "Böylelikle üreticilerin o ay alacağı prim veya ceza miktarını belirliyoruz" dedi. Bilac, şunları kaydetti: "Sütler, Trakya, Güney Marmara ve Ege'de bulunan 400'e yakın Süt Alım Merkezi'den geliyor. 8 bin üreticiden yaklaşık 60 bin inekten süt alımı yapıyoruz."
Takvim

22'nci Koçtaş Beylikdüzü'nde

Koçtaş, Türkiye'deki 22'nci, İstanbul'daki 6'ncı mağazasını Beylikdüzü'nde açtı. Yarinki Antalya mağazası da açılınca toplam yatırım 28 milyon lira olacak

Koçtaş'ın, Türkiye'deki 22'nci İstanbul'daki 6'ncı mağazası Beylikdüzü'nde açıldı. Toplam 8 bin 500 metre karelik alan üzerine kurulu, 200 kişiye istihdam sağlayan Beylikdüzü Koçtaş ile birlikte Koçtaş'ın toplam satış alanı, 120 bin metre kareye yaklaştı. Yarın Antalya'daki üçüncü mağazasını da hizmete sokacak olan Koçtaş'ın böylelikle Türkiye'deki toplam mağaza sayısı 23'e, satış alanı da 125 bin metre karenin üzerine çıkacak. 18 milyonu Beylikdüzü Koçtaş, 10 milyon lirası da Antalyada'ki Koçtaş mağazası olmak üzere iki mağazanın yatırım tutarı 28 milyon lira olacak.
Beylikdüzü Koçtaş'ın açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Türkiye'nin gelişimine paralel olarak Koçtaş'ın 2005'te başlattığı mağazalaşma sürecinin tüm hızıyla devam ettiğine işaret etti.

`Ev geliştirme 7 milyar dolarlık pazar'
Koç, yarın Antalya'da açacakları mağazada yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlanacağını kaydetti. Koç, küresel ölçeğe yayılan mağaza hizmet sunumunun, perakende sektöründe yeni ufukların açılmasına olanak tanıdığını, ev geliştirme sektörünün de 7 milyar dolarlık büyüklüğüyle gelişime en açık alanlardan olduğunu vurguladı.
Radikal

Koçtaş'ta 200 kişiye istihdam

Koçtaş'ın Türkiye'deki 22, İstanbul'daki 6'ncı mağazası Beylikdüzü'nde açıldı. Koç Holding, 8500 metrekare alan üzerine kurulu Beylikdüzü Koçtaş için 18 milyon lira yatırım gerçekleştirdi. Yeni mağazasının 200 kişiye istihdam sağladığı belirtildi. Koçtaş, Antalya'da 27 Haziran'da üçüncü mağazasını da hizmete açarak toplam satış alanını 125 bin metrekareye çıkaracak.

Beylikdüzü Koçtaş'ın açılışında konuşan Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, 2010'da perakende sektörünün 200 milyar dolara yaklaşacağına, ev geliştirme sektörünün ise perakende içinde 7 milyar dolarlık payı bulunduğuna dikkat çekti. Koç, "Bu alanda daha gidilecek çok yol, büyük potansiyel olduğunu söyleyebiliriz" dedi.
Posta

Koçtaş'tan 350 kişiye iş imkanı

Koçtaş, 7 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev perakendeciliği sektöründe 22'nci mağazasını İstanbul Beylikdüzü'nde açarken 23'üncü mağazası da yarın Antalya'da hizmete girecek. Koçtaş, Beylikdüzü mağazası ile 200, Antalya'da 150 kişiye istihdam sağlayacak. Her iki mağazasının toplam 28 milyon TL'ye mal olduğu öğrenildi.

Beylikdüzü'ndeki Koçtaş mağazasının açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Koç, "Ülkemiz hızla gelişiyor ve değişiyor. Ülkemizin gelişimine paralel olarak lokomotif rolü İstanbul ve diğer büyükşehirler üstlenmiş durumda" dedi.

Türkiye'deki perakende sektörünün büyüklüğüne de değinen Koç, "Ev geliştirme sektörü 7 milyar dolarlık bir büyüklüğe sahip" diye konuştu.
Cumhuriyet


Geri Dön