25 / 04 / 2024

Koçtaş, 23'üncü mağazasını Antalya'da açtı

Koçtaş, 23'üncü mağazasını Antalya'da açtı

Koçtaş, Türkiye'deki 23'üncü, Antalya'daki 3'üncü mağazasını Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde açtı



Koçtaş Antalya Dokuma Mağazası'nın açılış törenine Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Ömer Bozer, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu katıldı. Ömer Bozer, açılışta yaptığı konuşmada mağazanın hayırlı olmasını dileyerek, "23'üncü mağazamızı açıyoruz. Sırada üç mağazamız daha var. Koçtaş olarak Özdilek ile birlikte çok iyi bir sinerji yaratacağız" dedi.

Açılış kurdelesini kesmek için mağazada bulunan bir kadın müşteriyi yanına çağıran Bozer, açılış kurdelesini Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ile birlikte kesti. Ömer Bozer, Türkiye'nin hızlı bir değişim ve gelişim sürecinden geçtiğini vurgulayarak, "Büyük şehirlerin bu gelişim sürecindeki payını göz önünde bulunduruyor ve mağazalarımızı pek çok şehirde yaygınlaştırmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. İkinci yarı yılda da mağaza açılışları planlıyoruz" diye konuştu.

Bozer, Antalya'nın sanayi, turizm ve tarıma endeksli gelişme kaydetmiş bir şehir olduğunu, bununla birlikte şehirdeki ekonomik hareketliliğin nitelikli konut yapımını da beraberinde getirdiğini belirtti. Bozer, çalışan kesimin beklenti ve ihtiyaçlarının modern çağın kriterlerine göre şekillenmesi için her türlü ürünü rahatlıkla bulabileceğini söyledi.

Organize ev perakendeciliğinde sektördeki rekabetin derinleştiğini ifade eden Bozer, şöyle konuştu: "Türkiye ekonomisi zaman zaman inişli çıkışlı bir seyir izlese de, aslında çok dinamik bir yapıya sahip. Sektörde oyuncu ve mağaza sayısı arttıkça, sadece en iyi fiyat ve kalite karmasını bulup sunmak rekabette öne çıkmak için yeterli olmuyor. Tüketiciye ürün ve hizmetin dışında yaşam tarzına yönelik kolaylıklar ve yenilikler sunmak gerekir."

Koçtaş olarak perakende sektöründe önemli bir ayrıcalığa sahip olduklarını da ifade eden Bozer, Türkiye'nin içinde bulunduğu krizden etkilenen sektörün içinde olduklarını, ancak bu krizden Koçtaş'ın etkilenmediğini bildirdi. Açılışın ardından Bozer, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Koçtaş Genel Müdürü ile mağazayı gezdi ve ürünleri inceledi. Bozer, Özdilekpark'taki diğer bölümleri de Hüseyin Özdilek'in rehberliğinde gezdi. (AA)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Koçtaş, Özdilek'le birlikte Antalya'da mağaza açtı

KOÇTAŞ, Türkiye'deki 23'üncü, Antalya'daki 3'üncü mağazasını Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde açtı. Koçtaş Antalya Dokuma Mağazı'nın açılış törenine Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Ömer Bozer, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu katıldı. Ömer Bozer, açılışta yaptığı konuşmada "23'üncü mağazamızı açıyoruz. Sırada üç mağazamız daha var. Koçtaş olarak Özdilek ile birlikte çok iyi bir sinerji yaratacağız" dedi. Organize ev perakendeciliğinde sektördeki rekabetin derinleştiğini ifade eden Bozer, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye ekonomisi zaman zaman inişli çıkışlı bir seyir izlese de, aslında çok dinamik bir yapıya sahip. Sektörde oyuncu ve mağaza sayısı arttıkça, sadece en iyi fiyat ve kalite karmasını bulup sunmak rekabette öne çıkmak için yeterli olmuyor. Tüketiciye ürün ve hizmetin dışında yaşam tarzına yönelik kolaylıklar ve yenilikler sunmak gerekir."
Hürriyet

Koçtaş'ın 23. mağazası Antalya'da açıldı!
Koçtaş, Türkiye'deki 23'üncü,, Antalya'daki 3'üncü mağazasını Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde açtı

Koçtaş Antalya Dokuma Mağazası'nın açılış töreninde konuşan Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Ömer Bozer, "23'üncü mağazamızı açıyoruz. Sırada 3 mağazamız daha var. Koçtaş olarak Özdilek ile birlikte çok iyi bir sinerji yaratacağız. Büyük şehirlerin bu gelişim sürecindeki payını göz önünde bulunduruyor ve mağazalırımızı pek çok şehirde yaygınlaştırmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Kurdeleyi müşteriyle kesti
Bozer, Türkiye'nin içinde bulunduğu krizden etkilenen sektörün içinde olduklarını, ancak bu krizden Koçtaş'ın etkilenmediğini bildirdi. Açılış kurdelisini kesmek için mağazada bulunan bir kadın müşteriyi yanına çağıran Ömer Bozer, açılış kurdelisini Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ile berlikte kesti.
Vatan

23'üncü Koçtaş Antalya'da açıldı
Koçtaş, Türkiye'deki 23'üncü, Antalya'daki 3'üncü mağazasını Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde açtı. Koçtaş Antalya Dokuma Mağazası'nın açılış törenine Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Ömer Bozer, Özdilek Başkanı Hüseyin Özdilek, Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu katıldı. Açılış kurdelisini kesmek için, mağazada bulunan bir kadın müşteriyi çağıran Bozer, "Pek çok şehirde yaygınlaşmak için çalışıyoruz. İkinci yarıda da mağaza açılışları planlıyoruz" dedi.
Posta


Geri Dön