29 / 03 / 2024

Koçtaş, 25. mağazasını Malatya'da hizmete açtı!

Koçtaş, 25. mağazasını Malatya'da hizmete açtı!

Ev geliştirme perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren Koçtaş, 25. mağazasını Malatya'da hizmete açtı



Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Malatya Park AVM'deki açılışta yaptığı konuşmada, Koçtaş'ın, ev geliştirme perakendeciliğinde referans bir kurum haline geldiğini, perakendenin ekonomik gidişata çok duyarlı bir sektör olduğunu söyledi.

Koç, şöyle konuştu:
"Perakende, tüketicinin tepkisini anlık alabildiğiniz, başarı grafiğinizi belirli bir seviyede tutmak için gerçekten işe hakim olmanız gereken çok dinamik bir sektör. Sevinerek belirtmeliyim ki Koçtaş yönetimi, küresel ekonomik krizin etkilerinin hissedilmeye başlandığı günden bu yana çok güçlü bir beceri sergiledi ve işlerini büyütmeyi başardı."

Koçtaş'ın 2009 yılı içindeki tüm yatırım planlarını aynen uyguladığını anlatan Koç, Anadolu'daki ekonomik hareketliliğe dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Tüm grup başkanlarımızla 6 yıldır düzenli olarak Anadolu'ya gidiyoruz. Ekonomik durum ve işlerimizle ilgili görüşlerimizi bizzat oradaki temsilcilerimize anlatıyoruz. Onların değerlendirmelerini dinliyoruz. Her seferinde müthiş beslenmiş olarak geri dönüyoruz. Anadolu'da hem moral hem de potansiyel anlamında müthiş bir zenginlik var."

Anadolu'daki hareketlilik adına en çarpıcı gelişmelerden birinin Malatya'da yaşandığını belirten Koç, "Şu anda içinde bulunduğumuz alışveriş merkezi, Anadolu ile ilgili gözlemlerimizin ne kadar isabetli olduğunun en önemli kanıtlarından biri" diye konuşu.

"KENTİMİZ İÇİN PRESTİJ KAYNAĞI"
Malatya Valisi Ulvi Saran da, Koçtaş'ın, Malatya'ya mağaza açmış olmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, Malatya'nın çok önemli misafirleri ağırladığını kaydetti.

Saran, "Bu tür büyük mağazalar kentlerimiz için bir prestij kaynağı, ancak ilimizde geleneksel yapılanma içerisinde faaliyetlerini sürdüren küçük esnaf ve sanatkarlarımızın da bu yapılanmada ortaya çıkan sonuçlardan en az zarar görecekleri politikaların da mutlaka uygulanması gerekiyor" şeklinde konuştu.
AA


Geri Dön