20 / 04 / 2024

Koçtaş, 42. mağazasını Adana'da açtı!

Koçtaş, 42. mağazasını Adana'da açtı!

Açılışta konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Adana'daki ilk mağazalarını yaklaşık 3 yıl önce açtıklarını, bugün de 8 bin metrekarelik ikinci mağazalarını hizmete sunduklarını belirtti




Yapı dekorasyon mağazası Koçtaş, Türkiye'deki 42. mağazasını  Adana  M1 Merkez Alışveriş Merkezi'nde açtı. 


Açılışta konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Adana'daki ilk mağazalarını yaklaşık 3 yıl önce açtıklarını, bugün de 8 bin metrekarelik ikinci mağazalarını hizmete sunduklarını belirtti. Koç, "Biz, Koçtaş olarak sadece Ankara, İstanbul,  İzmir  gibi metropollere değil, tüm Anadolu'ya yayılmayı seçtik. Şu an 21 şehirdeyiz. Ülkemiz geliştikçe, gerçek potansiyeline kavuştukça Koçtaş mağazaları da ülke genelinde yayılacak. Adana'da sadece Koçtaş olarak bulunmuyoruz, Koç Topluluğu olarak 8 şirketimizin 267 bayisiyle Adana'da mevcuduz" diye konuştu. 


Bu yıl Adana'da ikincisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'na da değinen Koç, karnavalın, Adana'nın tanıtımı ve markalaşması açısından önemli olduğunu, önümüzdeki yıllarda katılımın daha da artacağını tahmin ettiğini kaydetti. 


Koç Topluluğu'nun bazı sosyal sorumluluk projeleri de yürüttüğünü vurgulayan Koç, bu projeler hakkında bilgi verdi. 


Konuşmasının ardından Koç, davetliler ile mağazanın açılış kurdelesini keserek müşteriler ve çalışanlarla sohbet etti. 


 


Dünya


Geri Dön