28 / 03 / 2024

Koçtaş, 44’üncü mağazayı da açtı!

Koçtaş, 44’üncü mağazayı da açtı!

KOÇTAŞ'IN geçtiğimiz aylarda Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın ( ZİÇEV ) Adana Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yenilenme ve geliştirilme çalışmalarını üstlendiği belirtildi.



KOÇTAŞ’IN Başiskele mağazasının açılışına Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Koç Holding’in Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu da katıldı.   


AİLEMİZİN ÇOĞU BURADA 


Kocaeli’nin, Koç Topluluğu için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Ali Koç, “Gurur kaynaklarımızdan Tüpraş bu şehirde. Ülkemizin cari açığının kapanmasına yılda net 1 milyar dolar olumlu katkı sağlamasını beklediğimiz Fuel Oil Dönüşüm Projesi'nin de son aşamasına gelindi. Ayrıca yakın zamanda Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasının da yatırımını tamamladık ve üretime başladık. Bu yıl Kocaeli’deki Ar-Ge yatırımlarımıza ise Tüpraş’ın yeni Ar-Ge merkezinin açılışıyla start verdik. Ailemizin oldukça büyük bir parçası da yine bu şehirde yer alıyor” diye konuştu. 


Otizmliler Derneği yenilendi


KOÇTAŞ'IN geçtiğimiz aylarda Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV)  Adana  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yenilenme ve geliştirilme çalışmalarını üstlendiğini belirten Koç, "Ardından Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği (KOÇDER)’nin binası ve yaşam alanlarının tadilat ve yenileme çalışmalarını tamamladı” ifadelerini kullandı.


Akşam


Geri Dön