18 / 04 / 2024

Koçtaş 'Açık Fikir' iç mekan tasarım yarışmasının başvuruları başladı!

Koçtaş 'Açık Fikir' iç mekan tasarım yarışmasının başvuruları başladı!

Koçtaş'ın bu yıl dördüncü kez düzenlediği "Koçtaş İç Mekan Tasarım Yarışması" artık "Açık Fikir" iç mekan tasarım yarışması olarak yoluna devam ediyor. Yarışma üniversite öğrencilerini bekliyor...




Koçtaş açıklamasına göre, yanşmaya Türkiye genelindeki Mimarlık, İç Mimarlık ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri'nde lisans eğitimine devam eden tüm öğrenciler katılabilecek. Koçtaş ürünlerinin tanıtılması ve Koçtaş ürünleriyle yaratıcı mimari çözümlerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada, proje teslimi için son tarih 19 Aralık 2013 olarak belirlendi. Bu yıl ilk kez endüstri ürünleri tasarımı bölümünde okuyan öğrencilerin de katılabileceği yanşmada, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak mekan tasarımının yanı sıra bu mekana uygun bir ürün tasarımı da gerçekleştirilecek. Birincilik ödülünü kazanan proje önerisi Koçtaş tarafından üretilebilecek ve satışa sunulabilecek. Yarışmaya Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetleri'ndeki iç Mimarlık, Mimarlık ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri'nde öğrenim gören lisans öğrencileri bireysel ya da grup olarak katılabilecek. Yarışmada geçtiğimiz yıllardan farklı olarak birincilik ödülünü kazanan proje önerisi ve tasarlanan kitaplık ürünü Koçtaş tarafından üretilebilecek ve hatta satışa sunulabilecek. Katılım şartlarının www.koctaskurumsal.com.tr/yarisma adresinde yayınlandığı yarışmada kullanılacak Koçtaş ürünlerini içeren katalog web sitesinden temin edilebiliyor. 


Öğrenciler yanşma ile ilgili tüm soruları 22 Ekim 2013 saat 17.00'ye "[email protected]" adresine iletebiliyor. 


Yarışmada birinci olan tasarımcı, 5 bin TL ödül kazanacak ve bunun yanı sıra yine bu yıl ilk defa yapılacak bir uygulamayla yaz döneminde Koçtaşta 3 ay staj yapma hakkı elde edecek. İkinciye 3 bin TL, üçüncüye ise 2 bin TL para ödülü verilecek yarışmada, yarışma sonunda mansiyon ve teşvik ödülleri de yer alacak. 


Hürses


Geri Dön