29 / 03 / 2024

Koçtaş açık ve kapalı mekanları ısıtacak çözümler sunuyor!

Koçtaş açık ve kapalı mekanları ısıtacak çözümler sunuyor!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, havaların soğumasıyla birlikte tüketicilere iç ve dış mekan ısıtmasında etkili çözümler sunuyor...



Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş, ısıtma alanında en güçlü markaların yer aldığı zengin ürün çeşitlerini mağazalarında tüketiciyle buluşturuyor. Bu kış evinizin her köşesini size özel çözümlerle ısıtmak için en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilir, dilerseniz internet üzerinden veya telefonla da sipariş verebilirsiniz.


Koçtaş’ın bu sezon ısıtma grubunda yer alan ürünleri tasarımları, gelişmiş fonksiyonları ve işlevselliği ile farklılık yaratıyor. Koçtaş’ta 79 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan, döner fonksiyonlu, şık tasarımlı seramik ısıtıcılar, aşırı ısınma emniyeti, salınım fonksiyonu özelliği ve devrilme emniyeti ile fark yaratıyor. Sadece Koçtaş mağazalarında bulabileceğiniz, Bylss marka Quartz ısıtıcı 2 kademeli ısı ayarı, salınım fonksiyonu, devrilme emniyeti, uzaktan kumandası ve zamanlayıcısı ile çok kullanışlı bir ürün ve 89,90TL’den satışa sunuluyor. 2400W güce sahip Kumtel Twix Infrared Eco Isıtıcı’nın, özel tasarım ayakları, termostat ayarı, yağmura karşı korumalı ve duvara monte özelliği bulunuyor. Koçtaş’ın ısıtma grubunda yer alan küçük ürünleri rahat kullanım özelliğiyle iç mekanlarınızda sıcacık bir ortam sağlıyor.


Kış soğuklarına unutturacak farklı çözümler Koçtaş’ta


Koçtaş açık ve kapalı mekanları ısıtacak çözümler de sunuyor. Koçtaş’ta satılan havadaki nem ve oksijen oranını azaltmayan karbon infrared ısıtıcılar, enerji tasarruflu özelliğiyle bahçeler, restoranlar ve kafeler gibi açık ve kapalı mekanlarda ideal bir ısıtma imkanı sağlıyor. Modern tasarımlı bu karbon ısıtıcılar, özel bir zemin üzerine yerleştirilebiliyor veya duvara monte edilebiliyor. Karbon ısıtıcıların yatay ve dikey kullanım özelliği de bulunuyor. Veito 1200 W Karbon Infrared Isıtıcı, 2 kademeli güç kontrolüne sahip, hafifletiLmiş alüminyum gövde, ergonomik taşıma aparatı bulunuyor. 


Koçtaş kombideki uzmanlığını en güçlü markalarla müşterilerine sunuyor


Koçtaş kombi alanındaki geniş ürün yelpazesi ile tüketiciye bol çeşit ve fiyat avantajı sunuyor. Koçtaş’ta kombide en güçlü markaları; Beko, Demirdöküm, ECA, Baymak ve Chaffoteaux markalarını tüketiciyle buluşturuyor. Koçtaş’ın kombi konusunda uzman kadrosundan mekanlarınızda hangi tip ve özellikte kombi kullanmanız gerektiği hakkında danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız kombinin montajı için de yine Koçtaş’ın profesyonel kadrosundan destek almanız mümkün. Koçtaş’ta son teknolojiyle tasarlanan, yüksek enerji verimliliği sağlayan, LCD ekranlı, paslanmaz çelik, yoğuşma ve programlama özellikli birçok kombi uygun fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.


Koçtaş’ın banyolarınızı sıcacık ısıtacak 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan havlupanları şıklığı ve fonksiyonelliğiyle göz dolduruluyor. Koçtaş’ta evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu, değişik boyutlara, güç ve özelliklere sahip 68,90  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan radyatörler sizi bekliyor. Koçtaş’ın elektrikli ısıtıcıları her zaman olduğu gibi hem modaya uygun hem hesaplı. Soğuk kış günlerinde sıcacık banyo keyfi yapmanızı sağlayan termosifonlar Koçtaş’ta beğeninize sunuluyor. Evinizde şömine keyfi yaşatan elektrikli şömineler ise hem içinizi ısıtacak hem de şık dekorasyonu ile evinize renk katacak


Koçtaş’tan Anahtar Teslim Doğalgaz Hizmeti


Koçtaş ihtiyacı olan tüketiciler için ‘Anahtar Teslim Doğalgaz Hizmeti’ de sunuyor. Koçtaş’ın sigortalı olarak gerçekleştirdiği bu hizmet; proje çizimi, kombi ve ocak için daire içi doğalgaz tesisat döşenmesi, kombi radyatör montajının yapılması, gaz açılması süreçlerini kapsıyor. Anahtar Teslim Doğalgaz Hizmeti önceden belirlenen fiyat ve zamanda sigortalı olarak sunulmasıyla tüketiciye büyük avantaj ve kolaylık sağlıyor.


Daf Isı Gider Paylaşım Sistemi sadece Koçtaş’ta


Dilediğin kadar ısınıp, ısındığın kadar ödemeyi sağlayan ‘Daf Isı Gider Paylaşım Sistemi’ sadece Koçtaş’ta satışa sunuluyor. Sistemin en büyük avantajı; her bir odanın sıcaklığını ayrı ayrı ayarlama ve otomatik olarak sabit sıcaklıkta tutabilme imkanı sunması. Bu sistem ile bina genelinde %20-40 arasında tasarruf sağlanarak, sıcaklık ayarıyla israf önlenebiliyor. Sistemin kurulumu için ısı pay ölçer, termostatik vana ve kalorimetre ile cihazlar kullanılıyor. 


Şimdi alın, taksitle ödeyin


Tüketicilerine en iyi hizmet ve avantajları sunan Koçtaş 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde tüm ürünlerde peşin fiyatına Worldcard ile 12 taksit ve 4 ay erteleme, Axess ve Avantaj Kart ile 6 taksit, Maksimum Kart ile 8 taksit imkanı sunuyor.


Geri Dön