20 / 04 / 2024

Köfteci Ramiz Ankara Ankamall'de şube açtı

Köfteci Ramiz Ankara Ankamall'de şube açtı

Köfteci Ramiz son şubesini Ankara Ankamall' de açtı



Akhisar'da başlayıp ardından Türkiye'yi hızla saran restoranları ile dikkat çeken Köfteci Ramiz bugün adından sıkça söz ettiren bir lezzet zinciri haline geldi. 2006 yılından bu yana, franchisinglerle yıllık bazda yüzde yüz gibi bir ivme elde eden Köfteci Ramiz son şubesini  Ankara  Ankamall' de açtı.

Türkiye'nin metropol şehirleri başta gelmek üzere açtığı restoranların sayısını hızla artıran Köfteci Ramiz, Ankamall' de açtığı 65. şubesi ile müdavimleriyle buluşmaya devam ediyor. 

Geleneksel lezzetiyle ulusal bir marka haline gelen Köfteci Ramiz bugün 500'den fazla kişiye de istihdam sağlayan güçlü bir marka haline geldi. Bu istihdamın yanı sıra özellikle franchise anlaşmalarına ve ortaklıklara devam edecek olan Köfteci Ramiz, yatırımcısına ürün tedarik konusunda da destek verdiğinin altını çizdi. Köfteci Ramiz'in pidesinden köftesine kadar tüm ürünleri Akhisar'daki üretim tesislerinde, günlük olarak hazırlanıyor ve kesinlikle dondurma işlemi yapılmadan tüm Köfteci Ramiz şubelerine taşınıyor. Bu sayede tüm Köfteci Ramiz'lerde aynı tat ve aynı özellikler Köfteci Ramiz müdavimleri ile buluşuyor.

Bugün Türkiye'nin bir çok şehrinde hizmet veren Köfteci Ramiz, bu büyümenin verdiği güç ile asıl amacın "82 yıldır süregelen kaliteden taviz vermeden, en iyi franchise yapan marka olmak" olduğunu vurguladı. 


Geri Dön