25 / 04 / 2024

Köfteci Ramiz Zorlu Center'da şube açtı!

Köfteci Ramiz Zorlu Center'da şube açtı!

Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesinde lezzet tutkunlarını ağırlayan Köfteci Ramiz, misafirleriyle artık Zorlu Center AVM'de de buluşuyor. Yeni şubesinin açılışını 'yemek yiyen herkese tatlı hediye' kampanyasıyla kutluyor..



Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesinde lezzet tutkunlarını ağırlayan Köfteci Ramiz, misafirleriyle artık Zorlu Center AVM'de de buluşuyor. Üstelik Köfteci Ramiz, yeni şubesinin açılışını 'yemek yiyen herkese tatlı hediye' kampanyasıyla kutluyor.Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesiyle ulusal bir lezzet zinciri yaratan Köfteci Ramiz'in en yeni şubesi, Türkiye ve dünyadan seçkin bir marka karmasına sahip Zorlu Center AVM'de misafirlerini ağırlamaya başladı. 85 yıldır felsefesinden ödün vermeden her şubesinde aynı ürün kalite ve hizmetini koruyan Köfteci Ramiz, Zorlu Center AVM Yemek Katı'nda bulunan şubesinde self servis hizmet veriyor. 


Köfteci Ramiz, Zorlu Center AVM şubesinin açılışım, "yemek yiyen herkese tatlı hediye" kampanyasıyla kutluyor. Köfteci Ramiz ayrıca, tüm Zorlu Center çalışanlarına %10 indirim uyguluyor. 

Zorlu Center'da çalışan ve yaşayanlara paket servis hizmeti de sunan Köfteci Ramiz, yeni şubesiyle lezzet tutkunlarının buluşma noktası olmaya devam ediyor. (Ekonomi Servisi) 


Hürses


Geri Dön