19 / 04 / 2024

Köksal Ünal iftar daveti ile gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi!

Köksal Ünal iftar daveti ile gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi!

Gayrimenkul Uzmanı ve Eskidji Bölge Ortağı Köksal Ünal, verdiği iftar davetinde gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu davete Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katıldı.



Gayrimenkul Uzmanı ve Eskidji Bölge Ortağı Köksal Ünal, gayrimenkul sektörünü verdiği iftarda buluşturdu. Yoğun katılımın olduğu davete Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel , Başkan Yardımcıları ve BİMFED başkanı Mustafa Şahin katıldı.


Ramazan’ın manevi gücünü birlikte hissetmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Köksal Ünal, “Bu önemli ayda birlik ve beraberlik içinde olmak hepimiz için çok önemli;  bizde Eskidji Gayrimenkul olarak sektörü bir araya getirmek istedik” dedi. 


Yoğun katılımdan dolayı duyduğu mutluluğu paylaşan Ünal, “Gayrimenkul camiasındaki kaynaşma, dayanışma ve paylaşma için bu tip organizasyonlar çok önemli. Bizleri iftar yemeğinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.


Ümitköy Güllüoğlu’nda gerçekleşen iftarda ilahi grubu tarafından söylenen ilahiler ve semazen gösterisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.



Geri Dön