26 / 04 / 2024

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi.



Eskidji Gayrimenkul  Ankara  Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi. Köksal Ünal, Başkent Ankara'nın son yıllarda art arda yükselen konut kuleleri, plazalar ve yüksek kalitedeki residence projeleriyle emlak piyasasının yükselen değen haline geldiğini söyledi. Birçok bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Başkent'in yatırımcılar için yeni fırsatlar doğurduğunu belirten Ünal, çeşitli araştırmalarda birçok defa "En yaşanabilir şehir" seçilen Ankara'nın bu yönüyle de gayrimenkul piyasasında yatırımcıların tercih sebebi olduğunu dile getirdi. 


DİKKATLİLER 

İstanbul'un da bir dünya kenti olarak her zaman Ankaralı yatırımcının ilgi alanında bulunduğunu ifade eden Ünal,"Ankaralı firmaların hedefinde de İstanbul var. Ancak artık yatırımlar, çok büyük maliyetler gerektiriyor. Gözü kapalı yatınm yapma devri çok genlerde kaldı. 


SEKTÖREL KÖPRÜYE İHTİYAÇ VAR

Doğru yatırım için cn küçük riskleri hesaplamak gerekiyor. Bunun için de firmaları bilgilendirecek, yönlendirecek, iki büyük kentimizi bağlayacak sektörel bir köprüye ihtiyaç duyuluyor. Hem Ankara'da hem de İstanbul'da kurumsal yapılanmasını tamamlamış, Eskidji olarak bu boşluğu doldurmayı, iki büyük şehri birbirine bağlayan sektörel köprüyü kurmayı hedefliyoruz" dedi. 



Akşam Ankara


Geri Dön