25 / 04 / 2024

Koleksiyon Mobilya Bursa'da mağaza açtı

Koleksiyon Mobilya Bursa'da mağaza açtı

Türkiye genelinde müşterilerine ulaşmayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, 13. mağazasını Bursa'da açtı



Bursa-İzmir yolu üzerinde, lüks konutları ve mağazalarıyla Bursa'nın gelişmekte olan Nilüfer bölgesinde yer alan Koleksiyon Home ve Koleksiyon Contract & Office ürünlerinin sergilendiği 1.400 m2'lik mağaza, üç kattan oluşuyor.

Mağazanın giriş  katında Koleksiyon Home ürünlerinden oluşan mobilya, halı, kilim ve aydınlatma seçkileriyle mağazaya gelenlere keyifli mekanlar sunuluyor. Mekanı oluşturan duvar, zemin, aydınlatma gibi öğeler asla öne çıkmadan dingin bir mimariyle ürünleri çevreliyor, herkesi evinde hissettiriyor. Yine giriş katında özel bir bölümde sergilenen, Faruk Malhan tasarımı Anadolu'da dokutulmuş halı ve kilimler, mekanı bir sanat galerisi havasına büründürüyor.

Mağazanın asma katındaki aksesuar standlarında, Koleksiyon'un Faruk Malhan ve Alev Ebuzziya tasarımlarının yanı sıra Revol, Alessi, Royal VKB, Foscarini gibi dünya markalarının da ürünleri sergileniyor.

Mağazanın en üst katında yer alan Koleksiyon Contract&Office'in Studio Kairos, Faruk Malhan, Koray Malhan, Gernot Oberfell ve Jan Wertel gibi tasarımcıların ürünlerinden oluşan geniş ürün seçkisi, proje ortakları, mimarlar, tasarımcılar, uzmanlar, müteahhitler ve yatırımcıların çalışma ortamındaki gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak üzere yaratıcı çözümler sunuyor. Koleksiyon C&O, ofis, yönetim binaları, iş merkezleri, bankalar, sağlık merkezleri, oteller ve dinlenme tesisleri gibi her ölçekte mekanda, üst yönetim alanlarından çalışma alanlarına, toplantı, bekleme, karşılama, hizmet ve servis alanlarından arşiv ve kütüphanelere kadar pek çok alanı insanların düşleriyle özgürleşebilecekleri ortamlar haline dönüştürüyor. 


Geri Dön