20 / 04 / 2024

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı!

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı!

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı. Dünyada 3 milyondan fazla çocuğun odasını süsleyen Çilek, Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden olan Kolombiya’da, ilk Türk markası olarak üçüncü mağazasını açtı.



Ardı ardına açtığı mağazalar ile bugün 5 kıtada 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan dünya markası Çilek’in, konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı üçüncü mağazası oldu. Kolombiya’da mağaza açan ilk Türk markası olmanın gururunu yaşayan Çilek, doğduğu ülkeye en uzak coğrafyalarda açtığı mağazalar ile tüm dünya çocuklarına ulaşmaya devam ediyor. 


 Güney Amerika’da Yeni Mağazalar Açmaya Devam Edeceğiz

Yurtiçi ve yurtdışında konsept mağazacılık anlayışı ile istikrarlı büyümesine devam eden Çilek, çocukların hayallerinden ilham alarak tasarladığı koleksiyonları bu kez Kolombiyalı çocuklar ve ailelerinin beğenisine sunuyor. Kolombiya’da gelişen orta sınıf, artan nüfus ve yükselen alım gücüyle Çilek, çocuk mobilyasında pazara girdiği günden bu yana hızlı gelişimiyle üçüncü mağazasını açtı. 


Güney Amerika’nın en büyük ülkelerinden biri olan Kolombiya’da mağaza açan ilk Türk markası olarak gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Kolombiya’da reklam ve mağazacılık çalışmaları da yaptıklarını ve mevcut mağazalarına yenilerini ekleyip bu kıtada yeni ülkelere de girmeyi planladıklarını ifade etti.




Geri Dön