23 / 04 / 2024

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi



Konya merkezli bir firma olan KOMYAPl'nın yılda 4.000 konut üretme kapasitesine sahip olduğunu belirten Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, bugüne kadar başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde binlerce konut, iş ve ticaret merkezi, okul, hastane inşaa ettiklerini bunun yanı sıra bilim ve kültür merkezleri gibi özel projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Faaliyet alanlarının yurtiçiyle sınırlı kalmadığını, yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını belirtti. 


Keçiören, Ankara'nın en eski yerleşim bölgelerinden ve en merkezi konumda bulunan bir semt. Geniş anayol ve bulvarları, hastaneleri, alışveriş merkezleri, ulaşım ağı ile birlikte değerlendirdiğinizde, Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak. Bölgede kentsel dönüşümle ilgili de ciddi çalışmalar yapılıyor. Ancak Keçiören'de site konseptinde büyük projeler yok, bu nedenle Vadikent projemizi bu bölgede planlamamız tesadüf değil, nitelikli site ihtiyacının karşılanması gerektiğini düşündüğümüz için Keçiören'i seçtik" dedi. 


"Konut anlayışı değişiyor" 


Bir kaç yıl içerisinde Ankara'nın yeni cazibe merkezinin Keçiören olacağının altını çizen Seher, bölgeye Büyükşehir ve Keçiören belediyeleri tarafından yapılan yeni alt. yapı yatırımları, imar düzenlemeleri, yeşil alan ve rekreasyon planlamaları ile şehrin merkezinde farklı ve modern bir yaşam alanı kuruluyor. Ankaralılar artık şehir merkezinden çıkmadan, nezih, sakin, güvenlikli, tüm aile bireylerine hitap edebilecek sosyal imkanlara sahip yerleşim alanlarına yöneliyor. Tüm ülkenin bir şantiye görüntüsünde olduğu son yıllarda, taşrada bile eski tarz müteahhitliğin yerini yeni nesil nitelikli yaşam alanlarına bıraktığı, insanların sadece bir ev ihtiyacından çok, kaliteli bir yaşam hedefledikleri görülüyor. " diye konuştu. 


"Vadikent kazandırıyor" 


Mensuri Seher, yatırım amaçlı ev almak isteyenlere, "Yatırım yapılacak gayrimenkul gelişmekte olan bir bölgeden seçilmeli. Yatırım değerini tamamlamış bölge alıcısına kâr ettirmez. Belediyelerin bölgeye yapacağı her türlü yeni yatırımlar, hastaneler, okullar, sağlık kuruluşları, park ve yeşil alanlar gayrimenkulıinüzün değerini artırır. Bu çerçevede baktığınızda Vadikent yatırımcılarına kazandırdı, kazandırmaya devam ediyor ve daha fazlasını da kazandıracak" diye konuştu. 


Her keseye ve her ihtiyaca göre Vadikent projesi hakkında da bilgi veren Mensuri Seher, "Yüzde 85'i satılan projemizde teslimatlarla birlikte oturumlar ve yaşam başladı. Keçiören'e inşaa ettiğimiz bu çok özel projemiz cephe seçme konusunda kararsız olan tüm müşterilerimizi şaşırttı. 


Özel ve farklı bir mimariye sahip projemizde neredeyse tüm dairelerimiz 4 cepheye de hakim. Vadikent, bölgede site tarzındaki ilk proje. Kartaltepe Kent Ormanı manzaralı dairelerin bulunduğu, komşu parsellerinde sağlık merkezi, okul, spor kompleksi ve geniş park alanları bulunan toplam 42 bin metre kare alana sahip projemizin 12 bin metre karesi yeşil alandan oluşmaktadır. Çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları, dinlenme alanları, sauna fitness salonları, kreş, spor alanları gibi bir çok sosyal alana sahip projemiz otopark ve güvenlik kontrollü yapısı ile her kese ve her ihtiyaca cevap verebilecek imkanlar sunuyor. 


Merkezi sistem yerden ısıtmalı ve otomatik yangın söndürme sistemli, tamamı 3+1 ve 44-1 dairelerden oluşan projemizin tüm dairelerinde, çift banyo, ebeveyn giyinme odası, full ankastre donanımı gibi modern ve konfor ayrıntıları standart olarak sunulmaktadır. 


Her girişinde çift asansör, ısı ve ses yalıtımı ile en son inşaat teknikleri kullanılarak ve malzeme kalitesinden ödün verilmeyerek inşaa edilen projemizde fiyatlarımız 345 bin ila 565 bin TL arasında değişiyor. 


Vadikent'e olan talepten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Mensuri Seher, yine aynı bölgede inşaa edilecek olan ikinci projemiz Park Elegance Konutları için de start vermiş bulunuyoruz. 2018'in sonunda bitirmeyi planladığımız Park Elegance yine farklı mimarisi, inşaat tekniği, kalitesi ve sosyal alanları ile değerlendirildiğinde ayrıcalığını ortaya koyacak bir proje. Park ELEGANCE I sizlerle buluşturmak için heyecanlanıyoruz." diye konuştu. 


Geri Dön